Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
keukenwereld

Amsterdam

Wereldberoemd en toch zo eigen, met je schilderachtige grachten en zingende accent. Gevulde terrasjes, tevreden gezichten en velen die zich vergapen aan jouw schoonheid. Zelfbewuste stad, Amsterdam, jij verwondert mij.

Het concept

Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden.

IntimiteitVerbeeldingskrachtSpeelsheid

Steeds vaker een bijkeuken

Een bijkeuken biedt ruimte voor spullen die je liever niet in de keuken hebt staan, maar wel een plekje voor wil creëren. In de bijkeuken staan bijvoorbeeld een wasmachine, wasdroger, een extra koelkast en/of vriezer. Door lades en kasten toe te voegen zorg je ervoor dat alles netjes opgeborgen kan worden. In de Amsterdam keuken is op een slimme en creatieve manier ruimte gemaakt voor losse werkspullen en accessoires.

Een moderne keuken met sfeer

Door kleur te combineren met houten keukenonderdelen voorzie je de keuken van een warme sfeer. Het grote kookeiland en de gezellige bar zorgen ervoor dat er een fijne ontmoetingsplek ontstaat. Voeg modern keukenapparatuur toe zoals de Quooker kraan, waarmee je vrienden en familie direct van koud, warm en kokend water kunt voorzien.

Creatief omgaan met werkaccessoires

Wanneer je de wasmachine en wasdroger in de bijkeuken plaatst, heb je te maken met werkaccessoires. In de keuken Amsterdam is er een creatieve oplossing bedacht om deze accessoires op te bergen. Deze keukenwand geeft een speels effect aan de keuken en past door de houten plankjes goed bij het geheel. Mix and match de accessoires en maak van je opbergruimte een echte eyecatcher.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Amsterdam in onze virtuele winkel