Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »

Beoordelingen van onze klanten

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9.7 /10

uit 25 beoordelingen

Filters

Met

Marjan de Kubber

uit Rotterdam
10 /10
2 februari 2023
“Eerlijk, goed en deskundig advies.”

Hierbij wil ik Ralph bedanken voor het eerlijke, goede en deskundige advies bij het kopen van onze nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig geworden. Ik ben erg tevreden over het proces en de communicatie vanuit KeukenCoach. Dank jullie wel!

Ralph van den Langenberg
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor de mooie woorden, Marjan. We hebben er samen wat moois van gemaakt. Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken.

F. Smit

uit Amersfoort
9 /10
24 januari 2023

Vandaag een mooie keuken gekocht. Ik ben bij meerdere zaken geweest, maar bij KeukenCoach Amersfoort had ik een fijn gevoel. Ik ben erg goed en deskundig geholpen door Mustapha. Met een prachtig ontwerp ging ik naar huis. In mei wordt de keuken geleverd en gemonteerd. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Dank voor het compliment! Ik vond het erg leuk om samen de nieuwe keuken vorm te geven. Nog een paar maanden geduld, dan kan je gaan genieten van de keuken. We houden contact!

Familie van Lent

uit Rotterdam
10 /10
4 januari 2023
“Een echte aanrader”

Na geruime tijd rondkijken bij andere keukenwinkels uiteindelijk bij KeukenCoach terechtgekomen. Dit was een verademing! Een heel prettige winkel met mensen die goed meedenken over de mogelijkheden voor de keuken zonder opdringerig te zijn. (Voor ons mw Ekici in het bijzonder.) We voelden ons van planning tot plaatsing ontzettend goed geholpen. Telkens weer goede en duidelijke communicatie en afspraken worden punctueel nagekomen. De service is fantastisch! Een voorbeeld: Onze kookplaat is nog niet leverbaar maar er werd direct geregeld dat er een leenkookplaat werd geleverd die persoonlijk langs werd gebracht zodat de monteur deze nog kon monteren tijdens het plaatsen van de keuken. En zo nog meer. Kortom een echte aanrader.

Bron: Qasa

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor de mooie woorden en het begrip voor de (tijdelijke) oplossing voor de apparatuur. Ik vond het heel leuk om jullie te adviseren en begeleiden naar jullie droomkeuken. Ik wens jullie veel gezellige momenten toe in de prachtige nieuwe keuken.

Marijn

uit Amersfoort
10 /10
4 januari 2023
“Fijne persoonlijke begeleiding”

Met tevredenheid kijken we terug op de aankoop van onze keuken bij KeukenCoach Amersfoort. Na verschillende afspraken te hebben gehad bij andere keukenwinkels kwamen we terecht bij Mustapha. Wat ons gelijk opviel is dat er totaal geen opdringerige verkoop sfeer hangt en er goed meegedacht wordt met het ontwerp van de keuken. Mustapha is persoonlijk betrokken bij het hele proces, van ontwerp tot het inmeten van de keuken. Daarnaast is hij goed te bereiken voor vragen. Dit maakt het kopen van een keuken bij Keukencoach Amersfoort een stuk persoonlijker.

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Fijn om te horen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad bij KeukenCoach Amersfoort. We hebben samen een geweldige keuken ontworpen. Geniet ervan!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Rick & Tessa

uit Amersfoort
10 /10
4 januari 2023
“Erg fijne ervaring”

Een erg fijne ervaring met KeukenCoach Amersfoort door Mustapha. Zette ons als (potentiële) klant echt centraal en nam de tijd om ons te informeren over alle mogelijkheden. Wij kwamen voor een verkennend gesprek en verlieten de zaak een paar uur later met een keuken (in bestelling). De keuken zit er inmiddels in en wij zijn meer dan happy! Een aanrader!

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor de mooie review, Rick en Tessa! De keuken staat er mooi bij. Geniet ervan!

Alex

uit Amsterdam
10 /10
4 januari 2023
“Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.”

Wij zijn vrij kritische kopers vooral als het een product betreft waar je ruim tien jaar tegenaan kijkt. Toen wij per toeval bij de KeukenCoach naar binnenstapte hadden we meteen zeer prettig contact met Michiel. Hij was zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. En dat allemaal zonder pusherig over te komen. Wij zijn uiteindelijk meerdere keren bij Michiel in de winkel over de vloer gekomen om stap voor stap naar onze droomkeuken toe te werken. Michiel nam uitgebreid de tijd, gaf goede tips en begeleiding. Alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden met het uiteindelijk resultaat. De keuken is een plaatje en voldoet aan alle wensen!

Bron: Qasa

Michiel Damhuis
Expert KeukenCoach Amsterdam

Goed om te horen dat de keuken perfect naar wens is, Alex. Bedankt voor het leuke contact en ik zou zeggen, geniet van de prachtige keuken!

S. Valk

uit Rotterdam
10 /10
17 november 2022
“Veel inspiratie voor nieuwe ideeën. ”

Ik ben enorm goed geholpen door Betul bij KeukenCoach met het ontwerp van mijn nieuwe keuken. Tijdens de gesprekken wist Betul mij goed te inspireren nieuwe dingen te proberen. Het hielp ook wel een beetje dat de keuze voor het prachtige werkblad al snel gemaakt was, omdat dit blad op een showroomkeuken lag.

Kortom: ik heb mijn droomkeuken gerealiseerd mede door de goede hulp van Betul.

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Ik bedank je enorm voor je vertrouwen in mij als keukenexpert! Ik heb met plezier gewerkt aan de keuken en samen hebben we een prachtig resultaat kunnen realiseren. Nogmaals bedankt voor al het vertrouwen en de leuke gesprekken in de winkel!

Familie Visser

uit Rotterdam
10 /10
8 september 2022
“Na montage kwam onze adviseur de keuken persoonlijke opleveren.”

We zijn erg blij met de prachtige keuken van KeukenCoach, die erg mooi staat in de uitbouw die we hebben gedaan aan onze woning.

We liepen rond op de woonboulevard in Rotterdam en zijn verschillende keukenzaken binnengelopen voor een eerste indruk. Bij KeukenCoach liepen we gelijk tegen een keuken aan die qua kleur en vormgeving onze interesse wekte.  Daarnaast werden we op een prettige manier geholpen door Betul. Zij heeft al onze wensen verwerkt in een prachtig ontwerp.

Tijdens onze afspraak werd er echt de tijd voor ons genomen en werd alles netjes uitgewerkt. Zelfs wanneer er later nog maatvoeringen werden aangepast, werd er goed meegedacht!

Uiteraard hebben vele winkeliers last van latere leveringen, dat was bij ons ook het geval. De apparaten kwamen iets later dan gepland, maar KeukenCoach heeft dit netjes opgelost door ons leen apparatuur aan te bieden.

De montage van de keuken is uitstekend verlopen, netjes werk verricht.

Nadat de keuken was geplaatst kwam onze adviseur Betul onze keuken bewonderen en nam ze een mooi bos bloemen mee om ons te feliciteren.

We zijn erg tevreden en genieten van onze mooi keuken!

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Dank voor jullie complimenten! Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar een nieuwe keuken! Het resultaat is prachtig geworden en van al jullie wensen voorzien, geniet ervan!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap