Beoordelingen van onze klanten

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9.8 /10

uit 98 beoordelingen

Filters

Met

Fam Cleveringa Amsterdam

uit Amsterdam
10 /10
10 mei 2024

“Een hele goede ervaring”

Keukencoach verkoper heeft ons heel goed geadviseerd. De inmeting en plaatsing gingen ook erg snel en professioneel. Kleine correcties achteraf ook keurig en snel opgelost. Al met al een hele goede ervaring met het kopen van een keuken bij Keukencoach!

Bron: Qasa

Ron Hubers
Expert KeukenCoach Amsterdam

Wat een prachtige keuken! De stijl van de keuken is zeker uniek en zo te zien past het perfect. De blauwe kleuren en de klassieke kasten maken het helemaal af. Veel plezier met deze prachtige keuken!

Agatha van Zeeland

uit Amersfoort
10 /10
29 maart 2024

“Goede service”

Vanaf het eerste gesprek tot en met service na levering wordt er mee gedacht, ze zijn ten alle tijden te bereiken. Ik heb zelden zo’n goede service gehad.
Aanrader!

Bron: Qasa

Walid Asfour
Expert KeukenCoach Amersfoort

Wat een prachtige keuken! De combinatie van het witte marmer keukenblad met de donkerkleurige keuken straalt veel luxe uit. Veel kookplezier in jullie prachtige nieuwe eilandkeuken!

Fam. van Leeuwen

uit Amersfoort
10 /10
29 maart 2024

“Wij genieten enorm van onze nieuwe keuken”

En dan is het zover, tijd voor een nieuwe keuken! Hoewel we diverse keukenzaken hebben bezocht, zowel in Nederland als in het buitenland, voelde het voor ons steeds niet goed. Toen kwamen we per toeval terecht bij Keukencoach in Amersfoort en ging er een andere wereld voor ons open. We werden geholpen door Mustapha, waarbij hij goed luisterde naar onze wensen en op een prettige manier met ons mee dacht. Zijn open en transparante houding, eerlijkheid en geduld was voor ons de reden om onze keuken hier te kopen. Als je dan ook nog een mooie, kwalitatieve keuken krijgt dat in het financiële plaatje past, dan is het plaatje compleet. Vanaf het tekenen van de overeenkomst, tot het plaatsen van de keuken, verliep alles soepel en op een prettige wijze. Tijdens het plaatsen van de keuken kwam Mustapha langs om polshoogte te nemen of alles naar wens verliep. Dus ja, het is absoluut mogelijk dat het kopen en plaatsen van een nieuwe keuken in één keer goed gaat. Op dit moment genieten wij enorm van onze nieuwe keuken van echte top kwaliteit. Dus wil je tijd en moeite besparen, ga direct naar Mustapha Sarti van Keukencoach Amersfoort!

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor uw prachtige feedback! Het was een genoegen om u te helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Ik ben blij dat mijn service en begeleiding u hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Het doet me enorm veel plezier te horen dat u nu geniet van uw kwalitatieve keuken. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, sta ik altijd voor u klaar.

Anish Bhawanibhikshaw

uit Rotterdam
10 /10
14 maart 2024
“Top service”

Ik ben zeer tevreden met alle adviezen en tips die ik heb meegekregen van Awinash. Er is zelfs een bezoek aan huis geweest om de situatie te bekijken om nog beter te kunnen adviseren. Op basis van deze service hebben wij besloten om de order te plaatsen.

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Beste meneer Bhawanibhikshaw, bedankt voor de vriendelijke woorden. Ik heb u graag geholpen om de perfecte keuken te ontwerpen. We gaan voor een mooi eindresultaat!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Adri

uit Rotterdam
9 /10
8 maart 2024
“Blij met onze nieuwe keuken!”

Nadat wij de bestelling voor onze nieuwe keuken hadden geplaatst in een prettig gesprek met Awinash hebben we tussentijds nog enkele kleine wijzigingen aangebracht die zonder problemen werden doorgevoerd. Eindelijk is dan gisteren de nieuwe keuken geplaatst en hij staat er mooi bij, helemaal zoals gepland. Het brengen en installeren ging volgens planning en zonder problemen. In eerste instantie zou de koel-vriescombinatie twee weken later komen, en daarvoor konden we gelukkig een leen-koelkast krijgen. Bij de levering bleek de bestelde koel-vriescombinatie toch te zijn meegekomen, dus dat was een mooie verrassing. We zijn heel blij mee met onze nieuwe keuken en kunnen iedereen de service van Keukencoach aanraden!

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Wat fantastisch om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken! Ik ben verheugd dat jullie tevreden zijn met het proces en de service die wij hebben geboden. Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor het delen van jullie positieve ervaring. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Reinout en Maaike

uit Amersfoort
10 /10
1 maart 2024
“Dank voor de mooie keuken.”

We zijn door Walid Asfour goed geholpen bij het ontwerp van onze keuken. Hij luisterde goed naar onze wensen en we hebben een prachtkeuken gekregen, waar we erg blij mee zijn! Er zijn nog geen dingen waarvan we nu denken dat we het toch anders hadden willen doen. Ik kan vrij perfectionistisch zijn, dus dat zegt wat 😉 Ook de nazorg (nog wat vragen over de inductieplaat) en het verhelpen van een paar kleine restpuntjes verliep goed en vlot. Het contact Mustapha Sarti daarover verliep makkelijk en vlot. Dank voor de mooie keuken, we maken er dagelijks met veel plezier gebruik van!

Bron: Qasa

Walid Asfour
Expert KeukenCoach Amersfoort

Leuk om te horen dat jullie zoveel plezier hebben met de moderne witte keuken. Het marmer keukenblad geeft een luxe uitstraling. Met het mooie kookeiland hebben jullie heerlijk de ruimte om als kookliefhebbers aan de slag te gaan. Geniet ervan!

Yin

uit Rotterdam
10 /10
1 maart 2024
“Een topbedrijf!”

We hebben dankzij KeukenCoach de keuken van onze dromen! We hadden een eigen ontwerp die door onze adviseur Edwin tot in de puntjes tot leven is geroepen. We hadden bijvoorbeeld de wens om door de hele keuken een zwevende marmeren plank te hebben, en Edwin heeft heel goed meegedacht om dat op de mooiste en beste manier te realiseren. Ook ging hij speciaal voor ons op zoek naar precies de greepjes die niet standaard in het assortiment bestonden. We waren enorm onder de indruk van de flexibiliteit en keuzemogelijkheden. De installatie ging vlekkeloos door een team van zeer vakkundige mensen. Alles werd professioneel en snel gemonteerd en afgekit. We zijn zo blij met KeukenCoach dat we nu ook onze bijkeuken bij ze hebben besteld. Topbedrijf!

Bron: Qasa

 

 

Edwin Kollen
Expert KeukenCoach Rotterdam

Ik vond het een fantastisch proces om te zien hoe jullie droomkeuken werkelijkheid is geworden. Het staat prachtig en ik hoop dat jullie hier vele jaren plezier van hebben!

Anita Zwaan

uit Amsterdam
10 /10
26 januari 2024
“Onze droomkeuken.”

We zijn heel blij met onze mooie, nieuwe keuken die we bij KeukenCoach in Utrecht hebben gekocht. We zijn verschillende keren langs geweest, omdat we soms toch nog wat dingen wilden aanpassen en we werden altijd heel goed en vriendelijk geholpen. Er is echt de tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Ook rondom de levering en montage was er steeds goede communicatie en een heel goede service toen e.e.a. buiten de KeukenCoach om niet liep zoals verwacht. Ook nu de keuken geplaatst is en we hier en daar nog willen uitbreiden staat KeukenCoach voor ons klaar.

Bron: Qasa

Noureddine Sarti
Expert KeukenCoach Amsterdam

Hartstikke fijn om te horen dat jullie blij zijn met jullie droomkeuken. We helpen jullie graag met de uitbreiding van de moderne keuken. Zolang jullie maar heerlijk kunnen genieten!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap