Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop. Bij ons werken geen keukenverkopers, maar experts die hun vak verstaan en jou begeleiden bij het samenstellen van je droomkeuken. Of zoals wij het graag zeggen: ‘Wij betoveren het hart van je huis’. Hoe wij dat doen? Wij begeleiden onze klanten volledig van begin tot eind bij het advies, ontwerp en de montage en bieden voortdurend onberispelijke service.

Iedere stap, vakmanschap.

Jij bent bijzonder, ons advies is op maat

Ieder persoon, ieder gezin en ieder huis is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om advies op maat te geven, waarbij rekening wordt gehouden met al jouw persoonlijke voorkeuren en eigenschappen. Kook je graag uitgebreid, of ben je druk en zijn jouw maaltijden daarom eenvoudig en snel? Heb je kinderen, of verwacht je misschien in de komende jaren vader en moeder te worden? Zijn er huisdieren? Heel veel factoren spelen een rol bij het samenstellen van de perfecte keuken. Daarom willen we je écht leren kennen, zodat ons advies naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Jij hebt de stukjes, wij leggen de puzzel

Vrijwel iedereen stapt de winkel binnen met wensen. Je hebt bijvoorbeeld de voorkeur voor een zwarte keuken of minimale eisen qua apparatuur, zoals een vaatwasser of kokend waterkraan. Daarnaast heeft iedere woonruimte zijn kansen en beperkingen. Een KeukenCoach expert neemt jouw eisen mee in het ontwerp en zorgt ervoor dat al jouw wensen samenkomen in de ideale droomkeuken.

Wij betoveren het hart van je huis

Jij kiest alles uit, wij laten het werken

Wij beloven dat alles wat je uitkiest straks perfect functioneert in het eindresultaat. Hiervoor werken wij samen met de beste monteurs die hun vak verstaan.

Wij zijn er voor jou, nu én later

In onze service gaan wij net een stapje verder. We staan altijd voor je klaar. Van het eerste gesprek tot na de oplevering en zelfs twee jaar later. We zijn er voor je als je ons nodig hebt. Je hebt altijd één aanspreekpunt die alle ins en outs kent van jouw keuken en je snel kan helpen. Wel zo fijn.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap