Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8

Vraag een adviesgesprek aan »

KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. De broers Jaap en Roel Oostra openden in december 2020 de eerste KeukenCoach winkel in Villa Arena en zijn tevens eigenaar van I-KOOK Keukens, dat werd opgericht in 2001 en inmiddels 27 vestigingen telt door heel het land.

Het begin

Jaap en Roel zijn opgegroeid in een Friese ondernemersfamilie. De achtergrond van vrijheid, zelfstandigheid en hard werken, vormde de basis voor hun eigen, gezamenlijke ondernemersreis. Jaap bracht met 8 jaar ervaring in de keukenbranche een vracht aan kennis mee. Roel studeerde Technische Bedrijfskunde in Enschede , maar vond uiteindelijk zijn draai niet in het grootbedrijf: hij had een enorme drive naar ondernemen.

Toegankelijke klantbenadering

Jaap en Roel zagen kansen in de keukenmarkt met een meer toegankelijke klantbenadering, met eerlijk advies en transparante prijzen. Een manier van werken die tot dan toe ongebruikelijk was binnen de branche. Ze besloten in dit gat te springen en brachten hun tienerdroom tot leven. Op 9 november 2001 openden zijn hun eerste keukenzaak.

Met bloed, zweet en tranen werd er veel ervaring opgedaan en succes geboekt. Er vormde zich een heel eigen bedrijfscultuur gebaseerd op maximale vrijheid voor het individu en weinig hiërarchie. Al snel verzamelden zij mensen om zich heen die pasten binnen deze cultuur. De groei verliep dynamisch, al in 2006 waren er 8 vestigingen. Inmiddels telt I-KOOK 27 winkels door heel Nederland.

KeukenCoach

Gefundeerd op het grote I-KOOK succes hebben de Oostra broers nu de KeukenCoach formule opgezet. Het fundament voor dit concept is gelegd met concept-vestigingen in Amsterdam (Johan Cruijff Boulevard) en Rotterdam (Alexandrium) in 2021. Tevens is in 2021 de eerste franchise-winkel in Amersfoort geopend.

KeukenCoach is een nieuw concept, gericht op de klant die goed weet wat hij voor ogen heeft en geadviseerd wil worden door een expert met vergaande vakkennis, een klant die het ‘hart van het huis’ wil laten betoveren. Het KeukenCoach concept brengt het topniveau aan dienstverlening naar het middensegment van de keukenmarkt. De perfecte keuken, zonder concessies en met steeds exclusieve aanbiedingen met A-merken. De experts van KeukenCoach begeleiden hun klanten door het hele proces, van idee tot oplevering. Ze helpen klanten thuis of in hun winkel, zijn flexibel, integer en geworteld in de lokaliteit. Zij zetten zich met hart en ziel in voor hun klanten.

Groei met lokale ondernemers

Nu een basis in de grote steden is gelegd beogen de broers de komende jaren verder te groeien door franchisesamenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers. Dat kan in plaatsen als Heerhugowaard, Medemblik, Heerenveen, Middelburg, Veldhoven of Harderwijk. De vestigingen draaien om de persoonlijke relatie tussen klant en lokale ondernemer. Het ‘geweld en de drukte’ van meubelboulevards past daar niet altijd bij, leuke standalone locaties of gewoon in de winkelstraat is vaak passender om de connectie met de klanten te maken.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap