Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
keukenwereld

Berlijn

Jij bent een stad van tegenstellingen; van natuurlijk & industrieel, warm & koud, oost & west, jong & oud. Checkpoint Charlie in een grenzeloos hippe stad. Bevrijd.

Het concept

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het noordoosten van het land, aan de rivier de Spree. De stad staat bekend om haar cultuur, historie en ontelbaar bezienswaardigheden en is daardoor een populaire bestemming voor een stedentrip.

CultuurHistorischPuur

Moderne keuken

Deze moderne keuken is geïnspireerd op de Duitse stad Berlijn. In Berlijn vind je een mix van oude gebouwen en moderne architectuur. Wie van mooie gebouwen houdt, zal zijn of haar ogen uitkijken in deze stad.

Energiebesparende mengkraan

Deze mat zwarte Lanesto Trente keukenkraan is een eenhendel van roestvrijstaal. De design kraan is goed te combineren met andere mat zwarte producten in je keuken. Dankzij de EcoStart is deze kraan ook nog eens energiebesparend.

Sfeermaker

De keukenachterwand is de sfeermaker in de keuken. Het bepaalt de uitstraling en zet de toon voor het gehele interieur. Combineer de achterwand met mooie keukenkasten of luxe accessoires en de keuken is helemaal af!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan