Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
keukenwereld

Côte d’Azur

Genesteld tussen bergen en zee leef jij het mooiste leven onder de zon. Zoals de mediterrane keuken betaamt, laat jij ons intens genieten van gerechten met de fijnste groenten en verse vis. Elegant en smaakvol, zoals de allerbeste Franse wijn.

Het concept

Met de Côte d'Azur wordt het oostelijke deel van de Franse en Monegaskische Middellandse Zeekust aangeduid en een traditioneel vakantiegebied. Het gebied staat bekend als een van de duurste en meest luxueuze plekken van de wereld. Vele beroemdheden en rijken hebben een huis aan de Côte d'Azur

SamenWaardevolIntimiteit

Behang in de keuken

Er wordt niet vaak gekozen voor behang in de keuken. Toch zijn er zeker mogelijkheden om behang te plaatsen zonder dat het met vocht en vuil in contact komt. Kies voor een wand die op afstand van het aanrecht staat, of gebruik vinyl behang of gestructureerd vliesbehang.

Sfeervolle wandplank

Een wandplank geeft sfeer aan een kale muur en creëert een ruimtelijk effect. Kies ervoor om de plank om een neutraal gekleurde wand te plaatsen en pak uit met gepersonaliseerde keukenaccessoires.

Gezelligheid kent geen tijd

De wijnstreek Provence staat bekend als de grootste roséwijnproducent ter wereld. Een flesje rosé mag in deze stijlvolle keuken dus niet ontbreken. Nodig vrienden en familie uit en geniet van elkaars aanwezigheid. Cheers!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Côte d’Azur in onze virtuele winkel