keukenwereld

Ibiza

Het zand knispert tussen mijn tenen. De zon bruint mijn huid. Bij jou kan ik mezelf zijn. Anders, frivool en lichtvoetig. In jouw armen wordt de lichtheid weer draaglijk.

Het concept

Ibiza is een Spaans eiland, behorend tot de Balearen. Het is een geliefde vakantiebestemming en bekend door het nachtleven dat voortgekomen is uit de hippiecultuur. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza-stad en Sant Antoni de Portmany. De Catalaanse naam is Eivissa; Ibiza is de Castiliaanse naam.

BalansCreativiteitOntspannen

Ervaar het eilandgevoel

Warme zandtonen, knusse accessoires en accenten van bamboe, rotan en palmbladeren. Ervaar het echte eilandgevoel wanneer je deze elementen toevoegt aan je Ibiza keuken. Ook zonder uitzicht op zee kun je de Bohemian sfeer creëren.

Ibiza-stijl

Er is niets fijner dan je overgeven aan de relaxte vibe van je eigen huis als je thuiskomt na een drukke dag. Door de combinatie van natuurlijke kleuren en lichte materialen beleef je het echte Ibiza-gevoel.

Een ETNA koelkast als eye-catcher

De groene retro koelkast van ETNA heeft een koel- en vriescombinatie met drie glazen legplateaus, speciale zones waar je vlees, groente en fruit het langst vers blijft en een vrieslade die je boodschappen supersnel invriest. Heerlijke verkoeling op een warme dag.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Ibiza in onze virtuele winkel