keukenwereld

Kopenhagen

Koopmanshaven, waar de grauwe industriële elementen nog steeds zichtbaar zijn in een mix van moderne architectuur en statige panden. Zakelijk en nuchter. Je bent groot, toch kalm en charmant, zoals de eerste zonnestralen in de morgen die het witte laken raken. Smetteloos.

Het concept

Kopenhagen ligt aan de oostkust van het eiland Seeland (Sjælland) en op het eiland Amager. De stad ligt aan de Sont (Øresund). Aan de overzijde van deze zeestraat ligt de Zweedse stad Malmö, die sinds 2000 met Kopenhagen is verbonden door de Sontbrug. Naast parlementszetel en residentie is Kopenhagen ook het culturele en economische centrum van Denemarken.

EenheidEfficiëntieHarmonie

Moderne keuken in het wit

Wit is een kleur die perfect past bij de moderne keukenstijl. Een moderne keuken kenmerkt zich door een ruime, open uitstraling. Strak en minimalistisch zijn woorden die deze keuken omschrijven.

Gemakkelijk opbergen van het keukenapparatuur

Er zijn verschillende mogelijkheden om kookgerei, servies en andere keukenbenodigdheden op te bergen. In deze4 keuken wordt er een knus hoekje gecreëerd waar de mixer als accessoire geplaatst kan worden.

Exclusief keukenblad

Een unieke blikvanger in deze keuken is het keukenblad. Het heeft de uitstraling van marmer, maar het is van keramiek gemaakt. Hierdoor zijn alle werkbladen anders van kleur, nerf en uitstraling.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Kopenhagen in onze virtuele winkel