keukenwereld

Londen

Trafalgar Square, Hyde Park, Soho, Greenwich; overal voel ik hier het kloppend hart van een wereldstad. De grandeur, het majestueuze, pubs. Dát is Londen…

Het concept

Wereldstad Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. De stad ligt op een klein uurtje vliegen vanaf Nederland en behoort al jarenlang tot de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip. De populariteit dankt deze miljoenenstad aan de eigenzinnigheid van het land die tot diep in de wortels van Londen en haar inwoners terug te vinden is.

TransformatieUniekMogelijkheden

Bijzonder blauw

Een prachtige eilandkeuken met greeploze fronten in de kleur fjordblauw. Van een donkerblauwe keuken kan je een schitterende blikvanger maken. Combineer de fronten met een licht marmeren werkblad en zwarte accessoires voor een esthetisch geheel.

Combineren kun je leren

Bij het ontwerpen van deze keuken is er gekozen om de fjordblauwe fronten te combineren met warme kleuren en natuurlijke materialen. De blauwe tegelwand is een speelse toevoeging aan het ontwerp. Maak de keuken écht af met een abstract kunstwerk.

Houten panelen matchen bij elk interieur

Met een wand of plafond van akoestische panelen geef je een stijlvolle, natuurlijke uitstraling aan het interieur. De panelen zijn tijdloos en dragen bij aan een fijne akoestiek in de ruimte. En of je nu voor de retro stijl gaat, de Urban ‘90s, een Scandinavische of industriële smaak hebt, houten panelen matchen bij elk interieur.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan