Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
keukenwereld

Marrakech

Aan de voet van de Atlas lig jij, de Koningsstad. Met jouw zandkleurige straten en huizen. Bedwelmend door de geuren van kruiden en specerijen en altijd bruisend door de onophoudelijke geluiden uit de Souks, de steegjes en van de pleintjes.

Het concept

Marrakech is een stad in het westen van Marokko en hoofdplaats van de gelijknamige provincie. Marrakech heeft 962.000 inwoners. De stad is een van de vier koningssteden van Marokko, samen met Fez, Meknes en Rabat. De stad is gelegen op de vruchtbare Haouzvlakte, aan de voet van de Hoge Atlas

EnergiekInspiratieOptimisme

Een mix van modern en traditioneel

Marrakech staat bekend om haar sprookjesachtige sfeer en is de meest bijzondere stad van Marokko. Het is een moderne keuken met traditionele elementen. De accessoires komen mooi tot hun recht in de licht gekleurde ruimte.

Heerlijke geuren

De keuken van Marrakech is een afspiegeling van de Marokkaanse keuken met veelvuldig gebruik van specerijen, soepen en brood. Iedere ochtend is er wel ergens in de stad een markt waar je verse producten kunt kopen om te verwerken in de typisch, heerlijk geurende gerechten.

De mooiste plekjes zijn verborgen

Achter de vaak nietszeggende gevels vind je de mooiste plekjes van Marrakech. Deze keuken geeft het gevoel dat je een zo’n hoekje omloopt en een prachtig plekje hebt gevonden. Familie is erg belangrijk in de Marokkaanse samenleving. In plaats van een deur is er een gordijn geplaatst, wat aangeeft: iedereen is welkom bij ons thuis.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Marrakech in onze virtuele winkel