keukenwereld

Milaan

Mediolanum; in het midden van de Povlakte ben jij het passionele zakencentrum in een onweerstaanbare mix van creatieve couturiers en rijke historie. La Scala, il Duomo: stijlvol en parmantig. Jij laat mijn hart sneller kloppen.

Het concept

Milaan is de tweede stad van Italië en de belangrijkste stad van Noord-Italië. De naam komt van het Latijnse Mediolanum. Dit betekent "in het midden van de vlakte" en verwijst naar het feit dat de stad midden in de Povlakte ligt. Milaan is de hoofdstad van Lombardije, een van de meest ontwikkelde regio's van Italië.

EnergiekMogelijkhedenEigenheid

Dynamisch ontwerp

Milaan is een dynamische stad. Een mix van modern, exotisch en traditioneel is wat in deze keuken terug te vinden is. De afzuigkap wordt in het design opgenomen en is op deze manier een eye-catcher in het geheel.

Details are not the details

Een leuke manier om de keuken meer kleur te geven is door een mooi gekleurde pannenset aan te schaffen. De rode kleur van de pannen en andere keukenaccessoires bepalen de sfeer in deze keuken.

Glazen keukenkast

Glazen keukenkasten zijn in diverse varianten beschikbaar, zodat er voor iedere keukenstijl een passende kast te vinden is. Glas heeft van nature een luxe en glanzende uitstraling. Door glas te gebruiken, oogt de keuken modern en ruimtelijk.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Milaan in onze virtuele winkel