Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
keukenwereld

New York

Big Apple. Ik verbaas me over je kracht en diversiteit. Zoveel wolkenkrabbers als pilaren van leven. Bruisend, dag en nacht. Altijd aan.

Het concept

New York City (officieel The City of New York) is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika en is gelegen in de staat New York. De stad bestaat uit vijf stadsdelen: Queens, Staten Island, The Bronx, Manhattan en Brooklyn. Dankzij haar ligging aan een van de beste natuurlijke havens, vormt de stad een van 's werelds belangrijkste centra voor handel en financiën.

CreativiteitVerbeeldingAuthentiek

Parallel keuken

Een parallel keuken bestaat uit twee rechte delen die tegenover elkaar geplaatst worden. Door er geen U-keuken van te maken, oogt de ruimte groter. Er is voldoende plek voor hoge keukenkasten, apparatuur en een grote koelkast. Daarnaast hou je nog een groot deel aan werkruimte over.

Lanesto Monza

De eenhendel keukenmengkraan van Lanesto Monza bestaat voor 100% uit geborsteld rvs en is in verschillende kleuren beschikbaar. Met één hendel voorziet de kraan je gemakkelijk van warm en koud water. Deze zwarte uitvoering staat prachtig bij het donkere werkblad.

Apothekerskast

Wanneer je een smalle ruimte overhebt in de keuken, kan je de keuze maken voor een apothekerskast. Door het lange, smalle ontwerp neemt het weinig ruimte in beslag, maar kan er extra veel in. Bij het uittrekken van de kast kun je vanaf weerszijden de inhoud bekijken.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan