keukenwereld

Parijs

Stad van liefde en passie, waar de Seine schittert en de Eiffeltoren fier straalt. Menigeen verloor zijn hart aan jou, mooie stad. Dwalend door Montmartre of door Centre Pompidou. Van Versailles tot het Louvre herleef ik de geschiedenis. Met gevoel voor stijl en een scherp oog voor detail. Ik ben ook voor jou gevallen, Parijs.

Het concept

Parijs is de hoofdstad en regeringszetel van Frankrijk. De stad wordt doorsneden door de rivier de Seine. Parijs zelf telde in 2014 ongeveer 2,22 miljoen inwoners, daarbij de banlieues niet meegerekend. In 2014 woonden er in de hele agglomeratie meer dan 10 miljoen mensen. Parijs ligt in de regio Île-de-France

LiefdePassieSouplesse

Romantiek in de keuken

De roze accessoires zijn zorgvuldig uitgekozen en zorgen voor een vrolijke, romantische sfeer. De pastel roze kleur past perfect bij de grijze, groene en gouden accenten die ook in de keuken te vinden zijn.

Een kopje koffie in Parijs

Waan je in Parijs wanneer je ’s ochtends opstaat en langs de Eiffeltoren loopt voor een kopje koffie. Deze groene wanddecoratie geeft de keuken een speelse twist.

Golden Hour

Goud geeft een luxe touch aan de keuken en past bij veel interieurstijlen. Het is dan ook niet voor niets dat de kleur steeds vaker aan het design wordt toegevoegd. De gouden kraan gecombineerd met de gouden spoelbak van Dekker, geeft de keuken een stijlvolle uitstraling.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Parijs in onze virtuele winkel