keukenwereld

Rotterdam

Geen woorden maar daden! Dat ben jij, stad van harde werkers. Stad van vallen en weer opstaan. Stad van strakke lijnen en industrieel erfgoed. Rauw en sfeervol. Van Crooswijk tot Spangen en van Charlois tot aan Feijenoord. Ik werk met je mee.

Het concept

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa.

LoyaliteitKwaliteitMoedig

Een echte kwaliteitskeuken

Geen woorden maar daden! De keuken Rotterdam is een echte kwaliteitskeuken met hoogwaardig keukenapparatuur en een bijzonder mooi en strak ontwerp.

Creëer contrast door opvallende kleuren

Oog voor detail in deze keuken. Een zwarte keuken is een van dé trends van dit moment. Voeg kleur toe aan de keuken voor wat meer contrast. Door kleur te gebruiken komt jouw stijl naar boven en krijgt de keuken een persoonlijke touch.

Open keukenrek voor extra opbergruimte

Een open keukenrek boven het kookeiland biedt extra opbergruimte en is ook nog eens een blikvanger voor het interieur. Zet de fijnste wijnen in het zicht als decoratieve toevoeging en haal zo het gezellige Rotterdamse horeca gevoel bij jou thuis.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Rotterdam in onze virtuele winkel