Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
keukenwereld

San Francisco

Een groot bruisend hart heb jij. Stad van diverse pluimage en evenzovele dromen. Steile heuvels, frisse zomers en de Pacific hebben mij gevangen. Als op Alcatraz. De Golden Gate Bridge, overweldigend icoon, gehuld in lage zon of spookachtige mist. Ik kijk naar jou. Ik geniet.

Het concept

San Francisco is een stad in de Amerikaanse staat Californië en het hart van de San Francisco Bay Area. San Francisco is de vierde stad van Californië, na Los Angeles, San Diego en San Jose. Het is tevens de enige stad in Californië die samenvalt met een county: officieel heet ze City and County of San Francisco

DaadkrachtigFijnzinnigInnovatief

Een robuust karakter

Dit ontwerp, geïnspireerd op het veelzijdige San Francisco, straalt status uit. Deze stad uit Californië staat bekend om haar Victoriaanse architectuur, heuvelachtige landschap, culturele diversiteit en natuurlijk de Golden Gate Bridge. Deze brug is dan ook een inspiratiebron voor het design van deze keuken. Het robuuste karakter van de brug en de mist die vrijwel altijd om de brug heen hangt, zien we terug in de kleuren en materialen van de keuken.

Stoere touch

Deze moderne kast met een stoere touch heeft een speelse indeling. Dankzij de legplanken, een brede lade en het ingebouwde wijnrek, is er opbergruimte genoeg. De zwarte kast gecombineerd met de zwarte accessoires maken de keuken een trendy geheel.

Zwarte kraan met bijpassende spoelbak

Deze eenhendelkraan van Dekker is van massief geborsteld roestvrij staal met een hoge uitloop. De kraan is voorzien van EcoStart, wat betekent dat er uitsluitend koud water uit de kraan komt als de hendel in de middenstand staat. Doordat het water niet onnodig verwarmd wordt, is de kraan energiebesparend. De combinatie met de zwarte spoelbak geeft de keuken een stoere look.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld San Francisco in onze virtuele winkel