Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
keukenwereld

Stockholm

Gamla Stan, dat ene eiland centraal maar ontelbare eilanden maken van jou een kleurrijk geheel. Vol contrast. Deftig en hip. Zomerse korenbloemen en een dik pak sneeuw. Groots.

Het concept

Stockholm is de hoofdstad en tevens ook de grootste stad van Zweden. Door de vele grote wateren in de stad wordt Stockholm ook wel het “Venetië van het noorden" genoemd. De stad ligt midden in de scherenkust, met 24.000 eilanden.

HipElegantieZeldzaam

Notenbruine keukenfronten

Het keramische werkblad Evora Ceramics wordt gecombineerd met notenbruine keukenfronten. De kasten zijn greeploos waardoor ze gemakkelijk vanaf boven te openen zijn. Ze zijn ook beschikbaar in ladevorm met verschillende lade-indelingen. Zo is er voor al het keukenapparatuur een geschikte plek.

Stijlvolle opbergplek

Wandplanken zijn geschikt voor iedere ruimte. Handig om kookboeken, servies en accessoires op te plaatsen. Nice to know. Deze wandplanken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de keukenfronten.

Gietijzeren braadpannen van Le Creuset

Wanneer je overgaat van een gasplaat naar een inductiekookplaat is het verstandig om nieuwe pannen aan te schaffen. De geëmailleerde gietijzeren braadpannen van Le Creuset zijn dan een goede keuze. Ze zijn verkrijgbaar in een palet van iconische kleuren.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan