keukenwereld

Sydney

Opera House. Oudste oceanische stad aan de Tasmanzee. Op de golven van perfectie surf ik een lach op mijn gezicht. In ’s werelds mooiste haven is alles sfeervol en trendy, bijna zorgeloos.

Het concept

Sydney is de grootste en oudste stad in Australië en de hoofdstad van de deelstaat Nieuw-Zuid-Wales. Tegenwoordig strekt de stad zich verder uit en grenst ze enerzijds aan berg- en heuvelachtig landschap in het binnenland en anderzijds aan de kustlijn van de Grote Oceaan.

AvontuurlijkWaardevolOrigineel

Aardetinten en natuurlijke materialen

Aardetinten staan bij veel mensen bovenaan het wensenlijstje. Natuurlijke kleuren en materialen creëren rust in de keuken. Het unieke natuurstenen werkblad en de houten tafel zorgen voor een zachte, moderne sfeer.

A touch of gold

Een gouden kraan met bijpassende spoelbak zijn dé eyecatcher in jouw keuken. Vooral in een neutrale keuken komen ze extra tot hun recht. Ga voor een extra chique look door gouden accessoires toe te voegen.

Kasten in verschillende soorten en maten

Voldoende opbergruimte is heel belangrijk in de keuken. Gelukkig zijn keukenkasten in diverse kleuren, maten en materialen verkrijgbaar. In deze L-keuken is gebruikgemaakt van hoge en lage kasten, grote lades en open wanden. Ideaal om mooi servies te presenteren.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan