keukenwereld

The Hamptons

Ver weg van de drukte hoor jij de stilte, waar slechts de wind het geluid van de zee draagt over het land. The Hamptons, in de schaduw van New York herberg jij de rijkdom van velen in huizen vol karakter.

Het concept

The Hamptons is een groep dorpen en gehuchten in de towns East Hampton en Southampton. Die liggen in Suffolk County, in het oosten van Long Island, en maken deel uit van de Amerikaanse staat New York. The Hamptons is een verzameling van populaire badplaatsen met veel bijzonder dure buitenhuizen van rijke Amerikanen.

AuthenticiteitToewijdingTraditioneel

Keuken gebaseerd op luxe en status

De keukenopstelling is strak en functioneel en wordt door een gewaagde kleur- en materiaalcombinatie een opvallend geheel. Door een stijlvolle kleur toe te voegen aan deze overwegend zwarte keuken, ontstaat er een exclusief design.

Eye-catchers in de keuken

Bijzondere keukenaccessoires kunnen ervoor zorgen dat jouw keuken écht persoonlijk wordt. Verras je vrienden en familie met jouw unieke stijl.

De nieuwste gadgets

Deze luxe Siemens koelkast heeft dubbele deuren van roestvrijstaal en anti-fingerprint. Er zit een digitaal display aan de deur waardoor je alles gemakkelijk kunt bedienen. Er is veel koel- en vriesruimte en er zit een automatische ijsblokjesbereider in verwerkt. Deze koelkast past perfect bij het luxe interieur van de Hamptons keuken.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld The Hamptons in onze virtuele winkel