keukenwereld

Tokyo

Jij laat ons met hoge snelheid zien hoe de gestroomlijnde toekomst zal zijn in wit en in zwart en in tech. Je sleept ons mee in je grenzeloze grootsheid. Laat ons met jou meezweven door de tijd.

Het concept

Tokio of Tokyo is een van de 47 prefecturen of provincies van Japan. De naam 東京 wordt bij transcriptie volgens het gangbare Hepburnsysteem meestal gespeld als Tōkyō en betekent letterlijk: "Oostelijke hoofdstad.

OrdelijkheidPuurheidRust

Klassieke keukenaccessoires

Open keukenkasten geven de mogelijkheid om leuke accessoires of mooie eyecatchers een opvallend plekje te geven. Combineer klassieke keukenaccessoires met plantjes of fotolijstjes om een gezellige sfeer te creëren.

Wit is tijdloos

Witte keukens zijn erg populair. Dat komt omdat wit tijdloos is en gemakkelijk met andere kleuren of hout is te combineren. Ook zorgt een lichte kleur voor een ruimtelijk gevoel. Een houten werkblad of houten keukenkastjes zijn ideaal om de witte kleur van de keuken te doorbreken.

Kraan en spoelbak als stijlvolle toevoeging

Naast functioneel zijn kranen met bijpassende spoelbak steeds vaker een stijlvolle toevoeging aan de keuken. Kranen en spoelbakken komen in verschillende typen, vormen, materialen en kleuren. Kies voor een combinatie die helemaal bij jouw stijl past!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Bekijk keukenwereld Tokyo in onze virtuele winkel