Inspiratie, Werkbladen 8 minuten leestijd

Keukenblad kiezen? Zó werkt de Dekker werkbladen app!


op 6 juli 2023
door: KeukenCoach

Ontvang nu gratis het digitale inspiratiemagazine!

Geef je keuken virtueel een nieuw aanrechtblad!

Met de innovatieve MyDekker app probeer je alle Dekker werkbladen eenvoudig uit op je keuken thuis! Je scant in no time je huidige aanrechtblad met de keukenblad configurator app op je telefoon of tablet. In 10 simpele stappen stel je jouw unieke Dekker werkblad samen, met spoelbak en keukenkraan naar wens. Wissel volop van Dekker werkbladen kleuren en materialen als natuursteen, marmer en betonlook en kies virtueel het perfecte aanrechtblad voor jouw keuken!

Raak geïnspireerd door de MyDekker app, jouw configurator voor je stijlvolle Dekker keukenblad.

MyDekker app – Jouw unieke Dekker werkblad kiezen in 10 stappen!

Stap 1 - Bestaande aanrechtblad van de keuken – Dekker werkbladen configurator app MyDekker
Foto: Stap 1 – Bestaande aanrechtblad van de keuken – Dekker werkbladen configurator app MyDekker

Stap 1 – Download de MyDekker app & tik op ‘Start ontwerp keukenblad’

Download de Dekker werkbladen app MyDekker op Google Play (voor Android) of in de App Store (voor iOS: iPhone, iPad), zie onderaan het blog. Je begint met het configureren van je nieuwe werkblad in je huidige keuken door op ‘Start ontwerp keukenblad’ te tikken.

Stap 2 - Aanrechtblad oppervlak scannen – Dekker werkbladen app MyDekker
Foto: Stap 2 – Aanrechtblad oppervlak scannen – Dekker werkbladen app MyDekker

Stap 2 – Scan het aanrechtblad oppervlak

Je ziet eerst gele puntjes bij het scannen van je hele keukenwerkblad. Vervolgens verschijnt er een kader met groene dots. Door met je telefoon te bewegen selecteer je het gewenste bladoppervlak. Druk vervolgens op het vinkje.

Stap 3 - Aanrechtblad oppervlak markeren – Dekker werkbladen app MyDekker
Foto: Stap 3 – Aanrechtblad oppervlak markeren – Dekker werkbladen app MyDekker

Stap 3 – Markeer de hoeken van het keukenblad

Sleep daarna vanuit de eerste hoek naar de andere hoeken van het aanrechtblad en tik telkens de hoeken aan om de markers te plaatsen waarmee je de precieze vorm aangeeft. Druk op het vinkje om verder te gaan in de Dekker werkblad app.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan
Stap 4 - Keukenblad dikte aangeven – Dekker Zevenhuizen app MyDekker
Foto: Stap 4 – Keukenblad dikte aangeven – Dekker Zevenhuizen app MyDekker

Stap 4 – Bladrand dikte aangeven

Schuif met je vinger over het scherm om de dikte van het keukenblad aan te geven. Er zijn vele aanrechtblad diktes mogelijk: van een enkele millimeters dun Dekton blad tot een aanrechtblad ‘opgedikt’ tot 100mm. Klik vervolgens op het vinkje in de MyDekker configurator.

Stap 5 & 6 - Kookplaat en/of spoelbak toevoegen – Dekker werkbladen app MyDekker
Foto: Stap 5 & 6 – Kookplaat en/of spoelbak toevoegen – Dekker werkbladen app MyDekker

Stap 5 & 6 – Kookplaat en spoelbak toevoegen

Voordat je keukenblad ‘geplaatst’ kan worden, kies je in de Dekker werkblad configurator of je een kookplaat wil tonen. Zo ja, dan tik op de ‘kookplaat terugzien’ button en geef de kookplaat een plekje. In dit KeukenCoach voorbeeld heeft het keukenblad geen kookplaat, wel een spoelbak met kraan.
De volgende stap is al dan niet een spoelbak plaatsen in het aanrechtblad en tik op de ‘wel of geen spoelbak’ button.

In de KeukenCoach keukenplanner verwerk je eenvoudig je eigen keuken ideeën in een complete 3D keuken ontwerp. Ga aan de slag met het schuiven van keukenkasten, het wisselen van  keukendeur kleuren en meer… Je kunt je ontwerpen altijd opslaan en later verder gaan met plannen. Probeer het direct zelf!

Stap 7 - Spoelbak (& keukenkraan uitzoeken) – Dekker werkbladen app MyDekker
Foto: Stap 7 – Spoelbak (& keukenkraan uitzoeken) – Dekker werkbladen app MyDekker

Stap 7 – Spoelbak uitzoeken

Daarna zoek je in de Dekker Zevenhuizen werkbladen app de spoelbak maat, inbouwmethode én kleur uit die perfect aansluit bij jouw keukenstijl en keuken vormgeving. Je krijgt meerdere opties voor montage als o.a. een onderbouw, vlakinbouw of opbouw spoelbak, voor spoelbak kleuren als o.a. een RVS, koper (Copper), goud (Gold) of (Gun Metal) zwarte spoelbak en afmetingen als een spoelbak van 40-50cm breed.

Stap 8 - Spoelbak positioneren, marmerlook aanrechtblad – Dekker Zevenhuizen werkbladen app MyDekker
Foto: Stap 8 – Spoelbak positioneren, marmerlook aanrechtblad – Dekker Zevenhuizen werkbladen app MyDekker

Stap 8 – Spoelbak positioneren

Sleep eenvoudig met je vinger de uitgezochte spoelbak naar de ideale positie (boven de spoelkast) in het aanrechtblad. Tik op bovenstaande vinkje om verder te gaan. In de Dekker werkblad configurator wordt gestart met een marmerlook aanrechtblad die in stap 10 gewijzigd kan worden.

Stap 9 - Keukenkraan geplaatst en Dekker werkbladen kleuren uitproberen – Dekker werkbladen app MyDekker
Foto: Stap 9 – Keukenkraan geplaatst en Dekker werkbladen kleuren uitproberen – Dekker werkbladen app MyDekker

Stap 9 – Keukenkraan uitzoeken

Een keukenkraan is een sieraad op je aanrechtblad! In de Dekker werkbladen app zoek je vervolgens jouw stijlvolle kraan uit op model: o.a. rond, haaks, met spoeldouche, op kleur: van goud en RVS tot koper en zwart en op techniek als warm-koud water mengkraan, kokend-water-kraan met eventueel gekoeld bruisend water. In bovenstaande KeukenCoach voorbeeld uit de Dekker Zevenhuizen app heeft het aanrechtblad zowel een stoere RVS spoelbak als kraan.

Stap 10 - Dekker werkbladen kleuren wisselen: travertin natuursteen keukenblad of zwart marmerlook aanrechtblad – Dekker werkbladen app MyDekker
Foto: Stap 10 – Dekker werkbladen kleuren wisselen: travertin natuursteen keukenblad of zwart marmerlook aanrechtblad – Dekker werkbladen app MyDekker

Stap 10 – Dekker werkbladen kleuren wisselen

Tenslotte krijg je door op de pijltjes in het app schermpje te tikken prachtige keukenbladen opties met uitleg te zien in je huidige keukensituatie. Met één tik wissel je in no time van Dekker werkbladen kleuren en dessins. Probeer meerdere keukenbladen uit in je keuken thuis en bewonder de mooie marmer, betonlook of natuursteen materialen en dessins. Maak in de app een foto van je aanrechtblad configuratie en vraag van jouw perfecte werkblad een sample aan bij Dekker Zevenhuizen.

De MyDekker app is ook een slimme keuken tool om in de KeukenCoach keukenwinkel werkbladen te scannen van jouw favoriete keukenopstellingen. Zo wissel je razendsnel van werkblad kleur en bekijk je de keuken direct in je gewenste tint en materiaal.

Dekker werkbladen – MyDekker app downloaden

Android:
MyDekker Apps op Google Play
IPhone:
Mydekker app in de App Store

Ga voor werkblad kleur & materiaal advies naar een echte expert!

Jouw keuken met een stijlvol Dekker werkblad van marmer, natuursteen, keramiek of composiet; een keuken waar je trots op bent!

Een KeukenCoach expert is een echte keukenspecialist die graag samen met jou deze geweldige keuken met uniek werkblad ontwerpt. De expert heeft uitgebreide materialen kennis van o.a. Dekker werkbladen en denkt out of the box bij het indelen van je nieuwe keuken. Altijd tegen een eerlijke prijs. Laat je in de KeukenCoach winkel inspireren door de verrassende keukenopstellingen en bekijk de Dekker werkbladen kleuren van dichtbij. Jouw geliefde aanrechtblad verdient een bijzondere plek in je maatwerk keuken.

Maak direct een adviesafspraak met een expert van KeukenCoach!

Relevante artikelen

De 10 voordelen van een Dekton keukenblad!

Een dekton keukenblad is door zijn bijzondere eigenschappen één van de nieuwste trends in stijlvol keukendesign. Maar wat is Dekton…

op 2 november 2023

Dit zijn de 10 keukentrends 2024!

Zin in vers van de pers inspiratie voor je (nieuwe) keuken? KeukenCoach geeft je de top 10 keukentrends 2024 die…

op 14 augustus 2023

Miele experience center: Jouw premium keukenapparatuur beleving!

Stap binnen in de premium Miele keuken beleving van het Miele experience center Vianen met voortreffelijke kookdemonstraties, workshops en de…

op 8 augustus 2023

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap