Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
We love to cook

De keuken is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. De apparaten geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik en zijn échte blikvangers. ATAG staat voor kwaliteit en kookplezier. Welke techniek je ook kiest.

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur in de Benelux. ATAG bestaat inmiddels ruim 70 jaar en heeft altijd ‘dichtbij het vuur gezeten’. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten ze de toon met ‘slimme’ kookplaten en exclusieve wijnklimaatkasten.

Design van ATAG

Design gaat over de grote lijnen, maar ook over de kleine details. Over de zorgvuldige afwerking van de kookplaat. Over het subtiele parelmoer-effect in de ovendeur. Bij ATAG begrijpen ze dat. Niet voor niets dat hun MAGNA-lijn al verschillende designprijzen heeft gewonnen. Maar ook de MATRIX-collectie maakt indruk. Het MATRIX-frame is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleurstellingen en is zo ontworpen dat de ovens naadloos op elkaar aansluiten. Design tot in de puntjes.

Celsius Cooking en ConnectLife

Bij ATAG pushen ze zichzelf dagelijks tot het uiterste om mooie, gebruiksvriendelijke producten te maken. Met respect voor hun rijke verleden én met gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst. Met Celsius Cooking kan je per kookzone de temperatuur tot op de graad en seconde nauwkeurig instellen. Ook introduceren zij ConnectLife. Altijd in verbinding met je keuken, waar en wanneer je maar wil. ConnectLife is een digitaal platform dat je dagelijkse kook- en eetmomenten via een handige app met de keukenapparatuur van ATAG verbindt.

Het Experience Center van ATAG

Waarschijnlijk stel je maar een paar keer in je leven een nieuwe keuken samen. In het Experience Center van ATAG in Duiven helpen de adviseurs je graag om te kijken welke lijn, materiaal, kleur en apparatuur het best bij jou past. Ben je benieuwd naar hoe MAGNA of MATRIX apparatuur in jouw keuken past? In het Experience Center kun je alle producten met elkaar vergelijken. Ook worden er live kookdemo’s gehouden. Chefkok Tim Delissen laat zien hoe je het maximale uit de apparaten haalt.

CONTACTGEGEVENS ATAG

  • Adresgegevens showroom:

    Impact 83
    6921 RZ Duiven

  • Contactgegevens:

    T: 026-882 11 00

    W: https://www.atag.nl/