Like a Bosch

In 1886 richtte Robert Bosch een werkplaats voor precisie-instrumenten en elektrotechniek op in Stuttgart. Hij heeft maar één doel voor ogen: Altijd het allerbeste maken. Dit was de geboorte van het wereldwijd werkende bedrijf dat het nu is. al 130 jaar onderscheidt Bosch zich door technische perfectie, volledige betrouwbaarheid en kwaliteit zonder concessies.

Robert Bosch begon in 1886 een winkel met slechts twee medewerkers. In de 130 jaar dat Bosch bestaat, zijn zij gegroeid tot één van de grootste ondernemingen van Duitsland en zijn zij inmiddels actief in meer dan 150 landen. Met bijna 90.000 actieve patenten en patent applicaties, kan het bedrijf zich makkelijk meten met de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

De verantwoordelijkheid van Bosch

Bosch ziet het als hun missie om de levenskwaliteit van personen te verbeteren en het levensonderhoud van huidige en toekomstige generaties veilig te stellen. Daarom handelen zij op een milieuvriendelijke, economisch en sociaal verantwoorde manier en ontwikkelen zij over de gehele lijn eco-vriendelijke producten. De duurzaamheidsstrategie van Bosch is gebaseerd op concrete doelen, die zijn afgeleid van de megatrends die het bedrijf beïnvloeden en de resultaten van hun materialiteitsanalyse.

Home Connect

Met Home Connect bedien je je apparatuur eenvoudig op afstand en blijf je continu op de hoogte van je apparaten. En je kunt steeds meer Bosch producten verbinden! Wat is er nu zo fijn aan het gebruik van Home Connect? Stuur recepten vast naar de oven en laat de oven vast voorverwarmen als je richting huis gaat. Of laat de wasmachine en de droger data uitwisselen, zodat de wasdroger automatisch het juiste programma selecteert. Het is een stuk comfort dat Bosch biedt aan hun klanten.

Bosch Accent Line

De aanschaf van keukenapparatuur vraagt een goede voorbereiding. Het is van belang dat je tevreden bent over de apparatuur die je dagelijks gebruikt. Bosch wil koken leuker én gemakkelijker maken. Daarom zijn de Accent Line apparaten standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt. Denk aan een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductiekookplaat of een ingebouwde koffiemachine. Stel het complete plaatje samen met Bosch.

CONTACTGEGEVENS BOSCH