Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
Ontdek de kracht van Miele

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1899 is Miele trouw aan haar merkbelofte "Immer Besser". Kiezen voor Miele is een goede beslissing - en waarschijnlijk een beslissing voor het leven!

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. In de Duitse ranglijst van ‘best brands’ werd Miele zelfs uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk Miele zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur. Bij Miele kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

De kwaliteit van Miele

Hoogwaardige kwaliteit vormt de basis van elk Miele apparaat. Aan dit gegeven wordt onder geen enkele omstandigheid concessies gedaan. Welke apparaat u dan ook van Miele koopt, u bent verzekerd van gebruiksgemak en kwaliteit. En dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar elke dag weer comfort en gemak. Miele, Er is geen betere.

De techniek van Miele

Naast de kwaliteit - welke mede bepaald wordt door de techniek - staat Miele ook bekend om haar unieke product ontwikkelingen. Diverse introducties hebben het gebruiksgemak, de mogelijkheden en het verbruik van Miele apparatuur sterk verbeterd. Technologische ontwikkelingen welke u ook de aankomende jaren zullen blijven verrassen.

Het gebruiksgemak van Miele

Kwaliteit van een product wordt niet alleen bepaald door techniek. Juist het optimaal kunnen gebruiken van het apparaat laat de echte kwaliteit tot uiting komen. Dit gegeven vraagt om een simpele bediening. Uitgebreide mogelijkheden dienen vertaald te worden naar voor de hand liggende oplossingen. En daar is Miele zeer sterk is.

Miele actie bij KeukenCoach

Nu je keuken upgraden met een set Miele apparatuur.Al vanaf € 1.499,-!

Upgraden met Miele apparatuur vanaf 1.499,-!

Het design van Miele

Bij de ontwikkeling van apparatuur speelt design een belangrijke rol. Doordat combinaties van apparatuur met keukens of andere items gemaakt dienen te worden is zorgvuldigheid vereist. Zeker bij het ontwikkelen van nieuwe lijnen. Inventariseren van wensen, luisteren en testen zijn dan ook bepalende factoren in dit proces. En mede daardoor is een Miele perfect te integreren en te combineren.

Het comfort van Miele

Miele staat voor echt vakmanschap, een combinatie van visie, precisie en veel aandacht voor details. Elk van onze producten is vervaardigd volgens de hoogste standaard en is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, waaronder individuele oppervlaktetests met handschoenen. Van handgrepen gefreesd van een enkel stuk metaal tot passende spleetafmetingen in alle productgroepen, elk element maakt deel uit van onze reis naar absolute perfectie. Niets is belangrijker voor ons dan dat u zo lang mogelijk van Miele kunt genieten.

De service van Miele

Klanten van Miele krijgen een voorkeursbehandeling dankzij onze snelle en efficiënte after-sales service, die vele malen tot de beste in zijn branche is uitgeroepen. Als u gepersonaliseerde instructies nodig hebt voor het gebruik van het apparaat of voor het professioneel reinigen van uw apparaten, zal Miele u graag thuis bezoeken.

CONTACTGEGEVENS MIELE