Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
Koken met passie sinds 1877

Koken inspireert mensen en mensen inspireren NEFF. De innovatieve producten helpen jou om overheerlijke gerechten op tafel te zetten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

NEFF heeft een lange trotse geschiedenis. Vanaf het begin hebben zij aangepakt, vernieuwd en geperfectioneerd. Net als bij je favoriete recepten geloven zij dat er altijd ruimte is voor verbetering. Oprichter Carl Neff wist wat consumenten in de toekomst nodig zouden hebben en is met innovaties ingesprongen op deze behoeften.

De geschiedenis van NEFF

NEFF is specialist in inbouwapparatuur en produceert al sinds 1877 keukenapparatuur dat fantastische culinaire prestaties levert en esthetisch mooi oogt. Het bedrijf richt zich op innovatie en heeft diverse revoluties in de keukenwereld mogelijk gemaakt. In 1930 heeft NEFF het allereerste elektrische fornuis op de markt gebracht, in 1957 de eerste oven die gebruikmaakte van microgolven en in 1958 de eerste inductiekookplaat.

Slide & Hide

Deze innovaties en successen heeft NEFF geïnspireerd door te gaan. Een van de nieuwste innovaties is de Slide & Hide. Hierbij draait de deurgreep mee met jouw bewegingen en verdwijnt de ovendeur geruisloos onder de ovenruimte. De inhoud van de oven met het Hide & Slide systeem verschilt niet van ovens met een vaste deur. Met de verdwijnende deur is het geen probleem om je ovengerecht halverwege om te keren of te besprenkelen met olie of kruiden. Ook is het Hide & Slide systeem een uitkomst wanneer je de oven hoog wilt inbouwen.

Duurzaamheid van NEFF

Van NEFF-toestellen kan je naast techniek nog een ding verwachten: duurzame kwaliteit. Daarom bieden zij na afloop van de 2-jarige fabrieksgarantie een extra garantie om na nog eens 3 jaar producten kosteloos te herstellen. Ook geven zij energiezuinige opties. Op het gebied van ovens heeft NEFF de functie CircoTherm. Hiermee kan je drie gerechten op drie niveaus tegelijk bereiden zonder dat geuren en smaken met elkaar vermengen. Zo verminder je de kooktijd en de elektriciteitsverbruik. Een NEFF-vaatwasser gebruikt minder water dan wanneer je met de hand afwast. Je kan ook speciale ecoprogramma’s instellen waarmee je vaatwasser minder water en elektriciteit verbruikt.

CONTACTGEGEVENS NEFF