Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
De kraan die alles kan

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar. De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Uitvindingen als het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen zorgden voor een revolutie in de keuken. Het innoveren ‘rondom de spoelbak’ gaat nog elke dag door.

 

De kraan die alles kan

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Een Quooker maakt je blij

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden. Alles komt uit één kraan: 100°C kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. Een Quooker-kraan is de hele dag bijzonder handig. Snel kokend water om een eitje te koken of een kopje thee te zetten. Daarnaast is het een veilige en duurzame keuze. Het bespaard ruimte en door de filters is water veel lekkerder.

Een duurzame keuze

Je gebruikt minder water en energie. Als je water uit je Quooker-kraan tapt, tap je exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig. Of je vergeet het water in je waterkoker, waarna je het later opnieuw aan de kook moet brengen. Zonde van de energie! Het COMBI-reservoir is bovendien gewaardeerd met energielabel A. Dit reservoir levert niet alleen kokend water, maar ook warm water. Dat betekent dat je het water nooit meer hoeft te laten stromen, tot je warm water hebt. Het warme water is er gewoon meteen.

Het design

De collectie bestaat uit de Flex, de Fusion en de Nordic Quooker kranen. De kranen zijn verkrijgbaar in chroom, zwart, goud, roestvrijstaal, nikkel glans, messing patina en verschillende opties.

CONTACTGEGEVENS QUOOKER

  • Adresgegevens hoofdkantoor:

    Staalstraat 1
    2984 AJ Ridderkerk

  • Contactgegevens

    T: 0180 420 488
    W: www.quooker.nl