De ervaring van Jessica Vonk & Toaufik Elfalah

uit Amersfoort
10 /10
“Een keuken uit onze dromen.”

Wat een service en begeleiding hebben wij gekregen van Mustapha. Dit was meer dan uitmuntend! Wij zijn in onze zoektocht naar een keuken bij meerdere keukendealers geweest. Hier hadden wij totaal geen goed gevoel bij. Bij Mustapha was dat van het begin anders. Hij nam ons mee in de keukenwereld door de mogelijkheden bij het kiezen van een keuken te benoemen, door voor- en nadelen uit te leggen en do’s en dont’s te vertellen bij het kiezen van de keuken. Hij legde totaal geen druk bij ons. We hebben meerdere persoonlijke gesprekken met hem gehad. De wijze waarop hij dat deed was echt uniek te noemen.

Nadat wij een keuze hadden gemaakt begon zijn service pas goed. Omdat wij in een grote verbouwing zaten kwam hij persoonlijk de opgegeven maten van de keuken checken. Bij de voorbereiding voor de keuken hadden de loodgieter en elektricien diverse vragen. Hij was altijd bereikbaar en de vragen werden beantwoord. Toen kwam de keuken die geplaatst ging worden. De keuken was compleet en de monteur Guido was een zeer beleefde professionele vakman. Hij was heel behulpzaam bij het beantwoorden van onze vragen en heeft uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst. Een keuken uit onze dromen, prachtig. Mustapha heel, heel erg bedankt voor je service en begeleiding.

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Dank voor jullie complimenten en graag gedaan! Gaaf dat ik een bijdrage mocht hebben in het verwezenlijken van jullie droomkeuken. Ik vond het uitdagend en leuk jullie te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat. Ik wens jullie veel mooie momenten toe in deze schitterende keuken!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap