Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

10.0 /10

uit 5 beoordelingen

Beoordelingen van onze klanten
over KeukenCoach Amsterdam

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze experts

Romana Zwitser

Noureddine Sarti

"Graag maak ik samen met jou het ontwerp van je droomkeuken. 'Form follows function' wordt wel gezegd en dat geldt ook voor een keuken. De klant heeft vaak haar eigen eisen en wensen en ik vertaal dit graag met mijn kennis naar een optimale oplossing waar je vele jaren plezier van zult hebben."

Erick Elbersen

"Passie voor detail en gevoel voor kleur dat zijn mijn kernpunten!"

Yakub Keyfli

Filters

Met

Alex

uit Amsterdam
10 /10
4 januari 2023
“Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.”

Wij zijn vrij kritische kopers vooral als het een product betreft waar je ruim tien jaar tegenaan kijkt. Toen wij per toeval bij de KeukenCoach naar binnenstapte hadden we meteen zeer prettig contact met Michiel. Hij was zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. En dat allemaal zonder pusherig over te komen. Wij zijn uiteindelijk meerdere keren bij Michiel in de winkel over de vloer gekomen om stap voor stap naar onze droomkeuken toe te werken. Michiel nam uitgebreid de tijd, gaf goede tips en begeleiding. Alles bij elkaar zijn wij zeer tevreden met het uiteindelijk resultaat. De keuken is een plaatje en voldoet aan alle wensen!

Bron: Qasa

Michiel Damhuis
Expert KeukenCoach Amsterdam

Goed om te horen dat de keuken perfect naar wens is, Alex. Bedankt voor het leuke contact en ik zou zeggen, geniet van de prachtige keuken!

Paul Janssen

uit Amsterdam
10 /10
9 mei 2022
“Creatieve oplossingen voor problemen.”

Door Romana zijn we bij het eerste gesprek al uitstekend geadviseerd. We kregen een prima offerte met tekeningen. Ook de vele aanpassingen die we later wilden werden met veel geduld doorgevoerd en er werden creatieve oplossingen gezocht voor problemen met beperkingen in de maten van de keukenkastjes. Er werd meegedacht met leveringsproblemen door Siemens, waar KeukenCoach zelf niets aan kon doen.

Kortom, super. De montage door René was daarna ook zonder meer uitstekend.

Bron: Qasa

Romana Zwitser
Expert KeukenCoach Amsterdam

Bedankt voor het delen van jullie ervaring met KeukenCoach en met mij als expert. Fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden en adviseren naar een prachtig eindresultaat, waar jullie hopelijk nog lang plezier van zullen hebben.

Familie Singh

uit Amsterdam
10 /10
9 mei 2022
“Mijn keukenexpert wist veel van alles af.”

Hele fijne ervaring, onze keukenadviseur bij KeukenCoach Amsterdam heeft ons goed op weg geholpen. Ze wist veel van alles af en gaf ook haar eigen mening over wat mooi staat, wat ik heel fijn vond. Aanpassingen maken ging flexibel. Ze luisterde goed naar wat wij wilden en gaf daarop ook advies. Ook altijd goed te bereiken voor vragen.

Over het algemeen blij met de service die wij hebben ontvangen. Aanrader!

Bron: Qasa

Romana Zwitser
Expert KeukenCoach Amsterdam

Dank voor jullie complimenten, fijn dat ik jullie zo goed heb mogen adviseren. Ik wens jullie superveel plezier met de nieuwe keuken!

Daniel Formolo & Debora Gastaldello

uit Amsterdam
10 /10
5 mei 2022
“Een geweldige verrassing.”

KeukenCoach was een geweldige verrassing. Goede en fijne kwaliteitskeuken voor een betaalbare prijs, dat is uitgegaan van het ontwerp, de materiaalkeuze, de montage en de begeleiding na oplevering. De ondersteuning en flexibiliteit bij het aanpassen aan onze eisen waren geweldig. Een speciaal woord van dank aan Michiel voor alle aandacht en onze ideeën over de keuken zijn heel goed opgevangen. We zijn blij met onze keuze.

Bron: Qasa

Michiel Damhuis
Expert KeukenCoach Amsterdam

Dank voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de service en het eindresultaat. Ik vond het leuk om jullie te mogen begeleiden en adviseren naar een nieuwe keuken, geniet ervan!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Job Schimmer

uit Amsterdam
10 /10
5 mei 2022
“Het ontwerp tussentijds aanpassen was geen probleem. ”

Heel erg blij met de nieuwe keuken! We zijn door Michiel erg goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken hoe de ideale keuken er uit kon zien. Het was geen probleem om een aantal keer terug te komen om het ontwerp aan te passen.

Inmiddels is de keuken geplaatst en alles werkt perfect. Absoluut een aanrader!

Bron: Qasa

Michiel Damhuis
Expert KeukenCoach Amsterdam

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Ik wens jullie veel gebruiksplezier van de nieuwe keuken!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap