Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9.5 /10

uit 13 beoordelingen

Beoordelingen van onze klanten
over KeukenCoach Amersfoort

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze experts

"Iedere klant is uniek. Daarom vind ik het belangrijk om je beter te leren kennen en vervolgens een passend advies te geven."

Mustapha Sarti

"Met mijn ervaring in de keukenbranche voorzie ik jou graag van een keuken op maat. Samen ontwerpen we een prachtig design voorzien van A-merk apparatuur en gebruiksgemak."

Walid Asfour

Filters

Met

F. Smit

uit Amersfoort
9 /10
24 januari 2023

Vandaag een mooie keuken gekocht. Ik ben bij meerdere zaken geweest, maar bij KeukenCoach Amersfoort had ik een fijn gevoel. Ik ben erg goed en deskundig geholpen door Mustapha. Met een prachtig ontwerp ging ik naar huis. In mei wordt de keuken geleverd en gemonteerd. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Dank voor het compliment! Ik vond het erg leuk om samen de nieuwe keuken vorm te geven. Nog een paar maanden geduld, dan kan je gaan genieten van de keuken. We houden contact!

Rick & Tessa

uit Amersfoort
10 /10
4 januari 2023
“Erg fijne ervaring”

Een erg fijne ervaring met KeukenCoach Amersfoort door Mustapha. Zette ons als (potentiële) klant echt centraal en nam de tijd om ons te informeren over alle mogelijkheden. Wij kwamen voor een verkennend gesprek en verlieten de zaak een paar uur later met een keuken (in bestelling). De keuken zit er inmiddels in en wij zijn meer dan happy! Een aanrader!

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor de mooie review, Rick en Tessa! De keuken staat er mooi bij. Geniet ervan!

Guillermo Warner

uit Amersfoort
10 /10
11 augustus 2022
“Goede en praktische adviezen.”

Vanaf het begin van het traject werden we goed geholpen door Mustapha van KeukenCoach Amersfoort. Hij was duidelijk en gaf goede en praktische adviezen. Hij luistert goed naar je wensen en kijkt wat er mogelijk is. Alle afspraken worden nagekomen. Ook was hij eerlijk dat niet bekend was of alle apparatuur er al zou zijn bij de installatie. Toen dat niet het geval bleek zorgde hij gelijk voor een tijdelijke kookplaat en oven.

De keuken is heel mooi, we zijn zeer tevreden!

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Dank voor jullie mooie woorden. De keuken is zeker mooi geworden, daar mogen we trots op zijn! Ik wil jullie bedanken voor de leuke en gezellige gesprekken en wens jullie veel kookplezier toe.

Irene

uit Amersfoort
8.5 /10
7 juli 2022
“Onze wensen verwerkt in een 3D-tekening.”

Een hartelijk ontvangst in de winkel. We zijn samen met Mustapha onze wensen langs gegaan en hij heeft er een mooie 3D-tekening van gemaakt. Mustapha denkt mee in mogelijkheden, ook qua budget. Inmiddels is de keuken aangeschaft en is het wachten op de levering. Tot op heden zeer tevreden over de communicatie en de klantgerichtheid.

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Hartelijk dank voor jullie complimenten, trots dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken. Samen hebben we al een schitterend ontwerp gemaakt, wat binnenkort werkelijkheid is!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Familie Kissami

uit Amersfoort
10 /10
5 mei 2022
“Goed inzicht en gevoel voor stijl. ”

Wij hebben onze nieuwe keuken bij KeukenCoach gekocht en zijn er superblij mee. We hebben een losse kookeiland, een wand met kasten en een losse werkdeel. Alle lades zijn 1 m breed waardoor er veel bergruimte is. De afwerking van de kasten en keukenblad zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn vooral erg blij met de houten deuren op de hoge kasten.

De levering en plaatsing ging erg soepel en tijdig. De vriezer moest worden nageleverd, maar dit is keurig gecommuniceerd. Mustapha is een zeer kundige keukenexpert met goede inzicht en gevoel voor stijl.

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Dank voor het delen van jullie ervaring, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Het resultaat mag er zeker zijn, schitterend. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen begeleiden, geniet ervan.

Stefan van Laar

uit Amersfoort
8 /10
5 mei 2022
“Ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond. ”

Een aantal maanden geleden bij Mustapha geweest van KeukenCoach Amersfoort. Na een warm ontvangst uitgebreid gezeten en echt een mooi ontwerp gemaakt zoals ik dat wilde. Niets was te gek en alle opties werden besproken. Ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond.

Ik had een extra keukenblad besteld voor een eetbar, daarin was een foutieve maat doorgegeven, heel makkelijk en simpel aangepast. Op een gegeven moment was de bestelde vaatwasser niet leverbaar, dankzij Mustapha is er een prima “beter” alternatief verzorgd.

Keuken is snel en zeer professioneel geplaatst, het resultaat is geweldig. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat er 1 aansluiting miste, in het moment direct opgelost en geschakeld. Mustapha kwam de volgende dag langs voor de oplevering en uitleg, heel fijn en in mijn ogen omschrijft dit precies wie Mustapha en KeukenCoach is/zijn. Snelle levering, denken in oplossingen i.p.v. problemen tegen een eerlijke prijs.

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor al je complimenten, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat is werkelijk prachtig en staat perfect in de woning, dat hebben we samen goed voor elkaar! Ik wens je veel kookplezier toe.

Robert Bonke

uit Amersfoort
10 /10
5 mei 2022
“Deskundig advies en prettige begeleiding. ”

De begeleiding van Mustapha tijdens het proces om te komen tot een afgewogen ontwerp voor onze nieuwe keuken hebben wij als zeer plezierig ervaren. De winkel is klein en er staan enkele keukens, maar alle materialen en voorbeelden zijn aanwezig, waardoor wij met de deskundige adviezen vlot tot een fraai ontwerp konden komen.

De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet geheel aan onze verwachtingen. Wat wij ook heel prettig vonden was de begeleiding van de keukenexpert tijdens het installatie gereedmaken van de keuken, de knelpuntjes werden deskundig opgelost.

Kortom wij zijn een zeer tevreden klant en bevelen KeukenCoach Amersfoort van harte aan.

Bron: Qasa

 

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor de complimenten en aanbeveling. Fijn om te horen dat de keuken aan jullie verwachtingen voldoet en dat jullie het gehele proces met plezier hebben beleefd. Samen zijn we inderdaad tot een prachtig ontwerp gekomen, wat nu straalt in jullie woning. Ik wens jullie veel gezellige momenten toe!

N. de Geus

uit Amersfoort
10 /10
5 mei 2022
“Vriendelijk en professioneel geholpen.”

Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken van KeukenCoach in Amersfoort. Vanaf het begin was ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen door Mustapha. De monteur die de keuken heeft geplaatst was ook zeer professioneel en heeft heel netjes gewerkt. Afspraken zijn goed na gekomen en ik ben zeer blij met het eind resultaat. Ook de nazorg was zeer goed.

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we naar een prachtig resultaat gewerkt, dat voldoet aan al jullie wensen. Dank voor de leuke gesprekken en bij deze wens ik jullie veel gebruiksplezier toe!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap