Beoordelingen van onze klanten

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9.7 /10

uit 62 beoordelingen

Filters

Met

Tanja

uit Rotterdam
8 /10
22 september 2023
“We gingen met een goed gevoel de winkel uit.”

We kwamen bij KeukenCoach voor informatie. We zijn daar zeer goed ingelicht door een bekwame medewerker, die samen met ons een prachtige keuken heeft ontworpen in ons kleine huisje. We gingen met goed gevoel de winkel uit. Binnenkort wordt de keuken geplaatst. We zijn zeer benieuwd. Fam. Kroes uit Krommenie…

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Beste familie Kroes, bedankt voor deze mooi review. Ik heb jullie graag geadviseerd en we hebben samen een prachtige keuken ontworpen. Ik ben, net als jullie, zeer benieuwd naar het eindresultaat!

Kurt, K

uit Eindhoven
8 /10
6 september 2023

Onze keuken was dringend toe aan een vervanging, en we hebben uiteindelijk besloten om een complete renovatie uit te laten voeren door KeukenCoach! Vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking, was het hele proces vlekkeloos. Onze keukenontwerper, Martijn, begreep onze visie perfect en zorgde voor een keuken die niet alleen mooi is, maar ook erg functioneel.

Hier zijn enkele hoogtepunten die onze ervaring echt bijzonder maakten:
– Er werd aandachtig geluisterd naar onze wensen en behoeften.
– Martijn is erg deskundig op het gebied van ontwerpen en zag de kleinste details niet over het hoofd.
– Er is gekozen voor hoogwaardige materialen voor onze keuken, en Keukencoach heeft zich aan hun belofte gehouden om de beste materialen te leveren.
– De kasten zijn stevig, het aanrechtblad is duurzaam en de apparatuur is van topkwaliteit!
– Het installatieteam was efficiënt en professioneel. Ze volgden het afgesproken tijdschema nauwgezet en zorgden ervoor dat alles perfect werd geplaatst. We waren onder de indruk van hun vakmanschap en aandacht voor detail!

Martijn heeft uitstekende klantenservice geleverd gedurende het hele proces. Hij was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Gedurende het hele proces vriendelijk en behulpzaam, wat de ervaring nog positiever maakte.

Kortom, we zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van KeukenCoach! De keuken heeft niet alleen waarde geleverd aan het huis maar ook onze dagelijkse levenskwaliteit aanzienlijk verbeterd!

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar keukenbedrijf dat hoogwaardig vakmanschap levert, dan kunnen wij KeukenCoach aanbevelen! Ze hebben ons droomkeuken werkelijkheid laten worden!

Martijn Heesakkers
Expert KeukenCoach Eindhoven

Bedankt voor de geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Fred

uit Eindhoven
10 /10
4 september 2023
“Er werd goed meegedacht, ook zonder concessies te doen aan essentiële zaken.”

Verkoopproces was intensief maar fair. Veel keuken voor relatief weinig geld. Ook toen bleek dat de eerste inzet boven ons budget lag werd er goed meegedacht, zonder concessies te doen aan essentiële zaken. Levertijd is goed en installatie was uitstekend. Erwin de installateur is een vakman die er zelfs niet voor terugdeinst om mee te denken met de klant als de noodzaak ontstaat. Al met al zeer tevreden met de keuken.

Ralph van den Langenberg
Expert KeukenCoach Eindhoven

Beste Fred, een keuken uitzoeken is inderdaad intensief, maar ik ben blij dat ik je erbij mocht helpen. We hebben samen een prachtige keuken ontworpen. De complimenten aan monteur Erwin ga ik doorgeven. Geniet van de keuken.

Magdaleen Haverkamp

uit Eindhoven
9 /10
18 augustus 2023
“We beleven veel plezier van onze keuken.”

Van A tot Z goed geholpen door KeukenCoach. Ook de bezorgservice is prima voor mekaar. Al met al een goede en bovenal professionele club met mensen. Ook keukenwerk is immer en altijd mensenwerk!

Martijn Heesakkers
Expert KeukenCoach Eindhoven

Beste Magdaleen, mooi om te horen dat jullie de service als goed hebben ervaren en blij zijn met de nieuwe keuken. Dat is waar we dit werk voor doen. Ik wens jullie nog heel veel kookplezier!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Kyra & Leon

uit Amsterdam
9 /10
14 augustus 2023
“In korte tijd heeft Noureddine onze ideeën gevisualiseerd.”

Net een keuken gekocht bij Noureddine Sarti. Noureddine heeft duidelijk ervaring in het vak. Hij kan uit zijn ervaring snel en goed adviseren. In korte tijd heeft hij onze ideeën gevisualiseerd en de puntjes op de i gezet. Een bijzonder goede verkoper zonder dat hij een echte verkoper is. Moe van alle keukenboeren? Ga naar Noureddine.

Noureddine Sarti
Expert KeukenCoach Amsterdam

Beste Kyra en Leon, bedankt voor jullie positieve woorden. Ik ben blij dat jullie het gesprek als fijn hebben ervaren. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen.

Leni Hordijk

uit Amersfoort
10 /10
7 augustus 2023
“Ik ben goed geadviseerd bij alle keuzes.”

De keuken is erg mooi geworden.

Bron: Qasa 

Walid Asfour
Expert KeukenCoach Amersfoort

Beste Leni, de keuken is erg mooi geworden met de hoge kastenwand en de verlichting. Ik wens je veel kookplezier!

Marcel

uit Amsterdam
10 /10
28 juli 2023
“Super goed begeleid en geadviseerd door Noureddine”

Wij hebben onze keuken bij de Amsterdam Arena bij Noureddine gekocht. We zijn super goed begeleid en geadviseerd door Noureddine bij het samenstellen van onze droomkeuken. Goed meegedacht in oplossingen. De installateur was super kundig en vriendelijk.

We zijn super blij met onze keuken. @Noureddine bedankt voor al je inspanningen en je enthousiasme.

Noureddine Sarti
Expert KeukenCoach Amsterdam

Beste Marcel, bedankt voor je lovende woorden. Ik vond het erg leuk om samen jullie droomkeuken te ontwerpen. Geniet ervan!

Brenda de Jong

uit Rotterdam
9 /10
17 juli 2023

Edwin Kollen geeft goed advies met als resultaat een prachtige keuken. Ook de service is prima! Ervaren installateurs.

Edwin Kollen
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor de positieve woorden. Samen hebben we een mooie keuken ontworpen, waar jullie hopelijk lang van mogen genieten!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap