Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6 uit 15 ervaringen

Vraag een adviesgesprek aan »

Beoordelingen van onze klanten

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9.6 /10

uit 15 beoordelingen

Filters

Met

Irene

uit Amersfoort
8.5 /10
7 juli 2022
“Onze wensen verwerkt in een 3D-tekening”

Een hartelijk ontvangst in de winkel. We zijn samen met Mustapha onze wensen langs gegaan en hij heeft er een mooie 3D-tekening van gemaakt. Mustapha denkt mee in mogelijkheden, ook qua budget. Inmiddels is de keuken aangeschaft en is het wachten op de levering. Tot op heden zeer tevreden over de communicatie en de klantgerichtheid.

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Hartelijk dank voor jullie complimenten, trots dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken. Samen hebben we al een schitterend ontwerp gemaakt, wat binnenkort werkelijkheid is!

Paul Janssen

uit Amsterdam
10 /10
9 mei 2022
“Creatieve oplossingen voor problemen”

Door Romana zijn we bij het eerste gesprek al uitstekend geadviseerd, we kregen een prima offerte met tekeningen. Ook de vele aanpassingen die we later wilden werden met veel geduld doorgevoerd en er werden creatieve oplossingen gezocht voor problemen met beperkingen in de maten van de keukenkastjes. Er werd meegedacht met leveringsproblemen door Siemens, waar Keukencoach zelf niets aan kon doen.

Kortom, super. De montage door René was daarna ook zonder meer uitstekend.

Bron: Qasa

Romana Zwitser
Expert KeukenCoach Amsterdam

Bedankt voor het delen van jullie ervaring met KeukenCoach en met mij als Expert. Fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden en adviseren naar een prachtig eindresultaat, waar jullie hopelijk nog lang plezier van zullen hebben.

Familie Singh

uit Amsterdam
10 /10
9 mei 2022
“Mijn keukenexpert wist veel van alles af”

Hele fijne ervaring, onze keukenadviseur bij keukencoach Amsterdam heeft ons goed op weg geholpen. Ze wist veel van alles af, gaf ook haar eigen mening over wat mooi staat, wat ik heel fijn vond. Aanpassingen maken ging flexibel, luisterde goed naar wat wij wilden en gaf daarop ook advies. Ook altijd goed te bereiken voor vragen.

Over het algemeen blij met de service die wij hebben ontvangen. Aanrader!

Bron: Qasa

Romana Zwitser
Expert KeukenCoach Amsterdam

Dank voor jullie complimenten, fijn dat ik jullie zo goed heb mogen adviseren. Ik wens jullie superveel plezier met de nieuwe keuken!

Daniel Formolo & Debora Gastaldello

uit Amsterdam
10 /10
5 mei 2022
“Een geweldige verrassing ”

KeukenCoach was een geweldige verrassing. Goede en fijne kwaliteitskeuken voor een betaalbare prijs, dat is uitgegaan van het ontwerp, de materiaalkeuze, de montage en de begeleiding na oplevering. De ondersteuning en flexibiliteit bij het aanpassen aan onze eisen waren geweldig. Een speciaal woord van dank aan Michiel voor alle aandacht en onze ideeën over de keuken zijn heel goed opgevangen. We zijn blij met onze keuze.

Bron: Qasa

Michiel Damhuis
Expert KeukenCoach Amsterdam

Dank voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de service en het eindresultaat. Ik vond het leuk om jullie te mogen begeleiden en adviseren naar een nieuwe keuken, geniet ervan!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Job Schimmer

uit Amsterdam
10 /10
5 mei 2022
“Het ontwerp tussentijds aanpassen was geen probleem”

Heel erg blij met de nieuwe keuken! We zijn door Michiel erg goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken hoe de ideale keuken er uit kon zien. Het was geen probleem om een aantal keer terug te komen om het ontwerp aan te passen.

Inmiddels is de keuken geplaatst en alles werkt perfect. Absoluut een aanrader!

Bron: Qasa

Michiel Damhuis
Expert KeukenCoach Amsterdam

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Ik wens jullie veel gebruiksplezier van de nieuwe keuken!

Familie Kissami

uit Amersfoort
10 /10
5 mei 2022
“Goed inzicht en gevoel voor stijl”

Wij hebben onze nieuwe keuken bij keukencoach gekocht en zijn er Superblij mee. We hebben een losse kookeiland, een wand met kasten en een losse werkdeel. Alle lades zijn 1 m breed waardoor er veel bergruimte is. De afwerking van de kasten en keukenblad zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn vooral erg blij met de houten deuren op de hoge kasten.

De levering en plaatsing ging erg soepel en tijdig. De vriezer moest worden nageleverd, maar dit is keurig gecommuniceerd. Mustapha is een zeer kundige keukenexpert met goede inzicht en gevoel voor stijl.

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Dank voor het delen van jullie ervaring, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Het resultaat mag er zeker zijn, schitterend. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen begeleiden, geniet ervan.

Stefan van Laar

uit Amersfoort
8 /10
5 mei 2022
“Ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond”

Een aantal maanden geleden bij Mustapha geweest van de Keukencoach Amersfoort. Na een warm ontvangst uitgebreid gezeten en echt een mooi ontwerp gemaakt zoals ik dat wilde. Niets was te gek en alle opties werden besproken, ik had echt het gevoel dat ik als klant centraal stond.

Ik had een extra keukenblad besteld voor een eetbar, daarin was een foutieve maat doorgegeven, heel makkelijk en simpel aangepast. Op een gegeven moment was de bestelde vaatwasser niet leverbaar, dankzij Mustapha is er een prima “beter” alternatief verzorgd.

Keuken snel is zeer professioneel geplaatst, het resultaat is geweldig. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat er 1 aansluiting miste, in het moment direct opgelost en geschakeld. Mustapha kwam de volgende dag langs voor de oplevering en uitleg, heel fijn en in mijn ogen omschrijft dit precies wie Mustapha en de Keukencoach is/zijn. Snelle levering, denken in oplossingen i.p.v. problemen tegen een eerlijke prijs.

Bron: Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor al je complimenten, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat is werkelijk prachtig en staat perfect in de woning, dat hebben we samen goed voor elkaar! Ik wens je veel kookplezier toe.

Robert Bonke

uit Amersfoort
10 /10
5 mei 2022
“Deskundig advies en prettige begeleiding ”

De begeleiding van Mustapha tijdens het proces om te komen tot een afgewogen ontwerp voor onze nieuwe keuken hebben wij als zeer plezierig ervaren. De winkel is klein en er staan enkele keukens, maar alle materialen en voorbeelden zijn aanwezig, waardoor wij met de deskundige adviezen vlot tot een fraai ontwerp konden komen.

De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet geheel aan onze verwachtingen. Wat wij ook heel prettig vonden was de begeleiding van de keukencoach tijdens het installatie gereedmaken van de keuken, de knelpuntjes werden deskundig opgelost.

Kortom wij zijn een zeer tevreden klant en bevelen KeukenCoach Amersfoort van harte aan.

Bron: Qasa

 

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor de complimenten en aanbeveling. Fijn om te horen dat de keuken aan jullie verwachtingen voldoet en dat jullie het gehele proces met plezier hebben beleefd. Samen zijn we inderdaad tot een prachtig ontwerp gekomen, wat nu straalt in jullie woning. Ik wens jullie veel gezellige momenten toe!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap