Beoordelingen van onze klanten

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9.8 /10

uit 72 beoordelingen

Filters

Met

Familie Hallensleben

uit Rotterdam
10 /10
29 september 2023
“Eerlijk, meedenkend en komen de afspraken goed na.”

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Beste familie Hallensleben, bedankt voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe keuken, waarvan het eindresultaat schitterend is! Ik wens jullie veel kook- en gebruiksplezier toe!

Cees & Jolanda

uit Rotterdam
10 /10
29 september 2023
“Afspraken worden nagekomen.”

In ons huis van 1920 paste geen (standaard) keuken, en begonnen onze zoektocht op internet en kwamen uit bij I-KOOK in Den Haag. Ons eerste gesprek met Awinash voelde meteen goed, er werd met ons meegedacht zonder verkoop praatjes. Nadat we er een paar dagen hadden over nagedacht, hebben we een tweede gesprek gepland. Met Awinash de puntjes op de i gezet en over gegaan tot koop.

Tijdens de plaatsing (bij prijs inbegrepen) bleek het eiland niet goed te passen i.v.m. scheve muur. Dit werd tijdens plaatsing direct door de monteur vakkundig opgelost. Dank jullie wel we hebben een keuken om trots op te zijn.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Beste Cees en Jolanda, dank voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige landelijke keuken. Het is zeker een keuken om trots op te zijn, geniet ervan! 😊

Johan letsch

uit Rotterdam
10 /10
29 september 2023
“Alles wat we nodig hebben.”

We zijn geholpen door Awinash en zijn erg tevreden over de service van KeukenCoach. Heel blij met onze nieuwe keuken, we vinden het resultaat prachtig!

Simpel en luxe, alles was we nodig hebben.

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Blij dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat! Ik wens jullie veel gebruiksplezier toe.

Maltie & Khushi

uit Rotterdam
10 /10
29 september 2023
“Een keuken waar we elke dag van genieten.”

We hebben vorig jaar onze keuken een complete make-over laten geven en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat het de beste beslissing is geweest sinds wij hier wonen! Kijkend naar het ontwerp: onze keuken is zorgvuldig ontworpen om maximale efficiëntie en gebruiksgemak te bieden. Elk aspect van de indeling is doordacht, met voldoende werkruimte, slimme opbergoplossingen en handige details die het koken een waar genot maken. We kunnen gemakkelijk de ingrediënten sorteren en ons keukengerei netjes opbergen, waardoor we tijdens het koken veel meer georganiseerd zijn. Ikzelf ben vooral dol op het aanrechtblad van hoogwaardig graniet, dat niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook heel gemakkelijk schoon te maken is. Wat betreft de apparatuur in onze nieuwe keuken, kunnen we alleen maar zeggen: wow! We hebben nu een grote kookplaat waardoor we meerdere grote wokken tegelijk kunnen gebruiken en twee ovens waardoor we niet meer hoeven te wachten totdat een ovengerecht klaar is. De vaatwasser is stil en efficiënt. Onze nieuwe keuken is een droom die onze verwachtingen overtreft: koken aan de ene kant terwijl mijn dochter haar huiswerk maakt aan de bar aan de andere kant. De keuken is een plek geworden waar we graag tijd doorbrengen. Dat begint al vroeg in de ochtend als we aan de bar ontbijten. De lunch eten we ook graag in de keuken en als we ‘s avonds snel iets moeten eten, is dit ook de perfecte plek. Mijn waardering gaat uit naar Awinash Bandhoe voor zijn vakmanschap; we wisten niet goed wat we allemaal wilden maar door te luisteren naar onze wensen en behoeften is het resultaat een keuken die perfect bij onze levensstijl past en waar we elke dag van genieten.

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Leuk om te lezen dat de keuken jullie nieuwe favoriete plek is geworden en jullie er met zijn alle zoveel tijd in doorbrengen. Dat maakt het echt een droomkeuken. Het eindresultaat is super geworden. Ik wens jullie er heel veel plezier in.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Yassine Assahsah

uit Amersfoort
10 /10
29 september 2023
“Alles is goed verlopen”

Super tevreden over de service en voornamelijk het meedenken over praktische indeling van ons droomkeuken. Advies was maatwerk! Zelfs hulp gekregen over de vloer. Contact verliep soepel en Mustapha is zelf komen kijken hoe de keuken is geïnstalleerd. Alles is gelopen zoals afgesproken en gepland.

 

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Beste Yassine, bedankt voor deze mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de keuken, daar doen we het voor! Geniet van jullie nieuwe keuken!

Familie van Meer

uit Rotterdam
10 /10
28 september 2023
“Professionele begeleiding van A tot Z!”

Na verschillende keukenbedrijven bezocht te hebben, kwamen we uiteindelijk bij KeukenCoach Rotterdam terecht. Wat een verademing. In plaats van opdringerige verkooppraatjes kregen we de ruimte om in een gesprek met Betul onze keukenwensen uitgebreid toe te lichten. Uiteindelijk leidde dat tot een eindontwerp waarin rekening werd gehouden met al onze wensen zowel qua vorm als functionaliteit van onze droomkeuken. Met vertrouwen hebben wij daarom snel daarop onze aankoop definitief gemaakt. Vervolgens waren we erg benieuwd naar de aftersales. Zowel de technische als praktische begeleiding verliep prima.

Op de afgesproken dag kon de keuken daardoor probleemloos geïnstalleerd worden. De afwerking was prima in orde en het totaalplaatje zag er nog mooier uit dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Bedankt Betul voor een eerlijk verhaal, goede begeleiding en vooral bedankt voor het helpen realiseren van onze droomkeuken.

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Wat een prachtige keuken! Bedankt voor de leuke gesprekken en ik hoop dat jullie enorm gaan genieten van deze grote eilandkeuken.

Errol Franchimont

uit Rotterdam
10 /10
28 september 2023
“Superblij met de nieuwe keuken.”

Van het begin tot het eind super geholpen. Van de verkoop met Awinash Bandhoe en het leveren van alle spullen tot het installeren van de keuken door Technisch Onderhoudsbureau Gifa, Top! Superblij met het uiteindelijke resultaat.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles zo naar wens is verlopen en dat het resultaat zo bevalt. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die nu eindelijk staat te pronken in jullie woning, geniet ervan!

Gwen van Zijl

uit Rotterdam
10 /10
28 september 2023
“Samen de ideale keuken samengesteld.”

 

Toen ik op zoek ging voor een nieuwe keuken had ik al een heel duidelijk plaatje in mijn hoofd. Ik moest het alleen nog zien te vinden en niet geheel onbelangrijk het moest ook nog binnen het budget passen.

Ik had er eigenlijk al rekening mee gehouden dat ik concessies zou moeten doen op het ontwerp en de materialen die ik in gedachten had. Bij KeukenCoach bleek er een hele ruime keuze in frontjes, kleuren en bladen.

Samen met het advies en de tips van Awinash heb ik uiteindelijk mijn ideale keuken kunnen samenstellen zonder concessies op ontwerp of kwaliteit! Ik heb een goede service ervaren en wij zijn heel erg blij met het eind resultaat!

Awinash Bandhoe
Expert KeukenCoach Rotterdam

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken! De kleurcombinatie komt goed tot zijn recht in de woning. De keuken voegt veel extra sfeer toe.. Geniet ervan!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap