Duurzaam, Werkbladen 7 minuten leestijd

Greengridz keukenblad: duurzaam, sterk & stijlvol


op 12 december 2022
door: KeukenCoach

Een Greengridz keukenblad is de innovatieve én duurzame variant van een laminaat aanrechtblad met een multiplex of spaanplaat kern. Het stijlvolle Greengridz werkblad is veelzijdig, praktisch en milieuvriendelijk, de perfecte combinatie voor de veeleisende keuken van vandaag!

Duurzaam van binnen én prachtig van buiten; het duurzame Greengridz keukenblad is verkrijgbaar in de complete kleuren en dessin collectie van Fenix, DecorTop en TopLaminate. Wat zijn de Greengridz voordelen? Waarom kies jij een Greengridz werkblad? Je leest het allemaal in dit blog!

Voor waardevolle Greengridz informatie én inspiratie breng je een bezoek aan de KeukenCoach winkel! Een expert geeft je deskundig advies over de (duurzame) aanrechtblad materialen en dessins met bijpassende kastdeurtjes en meer. Ga direct aan de slag met de KeukenCoach keukenplanner! Probeer de mooie keukenblad decors uit op je zelf ontwerpen keuken in 3D. Je kunt je keukenontwerp altijd aanpassen en opslaan.

Een Greengridz keukenblad is een stijlvol werkblad met een duurzaam hart!

Greengridz werkblad demonstratiemodel – Fenix keukenblad ‘Heavy Metal’ met Greengridz basismateriaal
Foto: Greengridz werkblad demonstratiemodel – Fenix keukenblad ‘Heavy Metal’ met Greengridz basismateriaal

Greengridz keukenblad, wat zijn de voordelen?

Een Greengridz werkblad staat voor een eigentijds design, volop gebruiksgemak én duurzaamheid.

Greengridz, het duurzame keukenblad!

Laminaat keukenbladen als Fenix, TopDecor en TopLaminate hebben doorgaans multiplex of spaanplaat als kernmateriaal. Het duurzame Greengridz heeft een HDF (High Density Fibreboard) rasterbinnenwerk, vastgehecht tussen een boven- en onderblad. Bovenstaande foto laat duidelijk de open structuur zien van het Greengridz keukenblad met Fenix toplaag Heavy Metal.

GREENGRIDZ: BESTAND TEGEN STOTEN EN WATER, MINDER GRONDSTOFFEN & ENERGIE VERBRUIK

Gaat de open Greengridz structuur niet ten koste van de stevigheid van het keukenblad? Een Greengridz werkblad is zelfs beter bestand tegen stoten en water dan een multiplex aanrechtblad en is stabieler. Greengridz heeft een kleine ecologische voetafdruk. Door het raster binnenwerk zijn er minder grondstoffen nodig voor de productie. Zo wordt er ook minder energie verbruikt voor fabricage en transport.

Greengridz keukenblad duurzame raster binnenwerk
Foto: Greengridz keukenblad duurzame raster binnenwerk

GREENGRIDZ: 60% MINDER CO2 UITSTOOT, BIOLOGISCH AFBREEKBAAR, 100% RECYCLEBAAR, FSC KEURMERK & CARB2 CERTIFICAAT

Een Greengridz keukenblad is een duurzaam werkblad dat bij productie 60% minder CO2 uitstoot geeft dan een aanrechtblad van multiplex. De resterende CO2 wordt gecompenseerd door het planten van bomen in verantwoord beheerde bossen. Ontdek in de Greengridz Calculator hoeveel CO2 je bespaart door te kiezen voor een Greengridz keukenblad i.p.v. een multiplex aanrechtblad.

Het gebruikte hout voor Greengridz heeft het duurzame FSC keurmerk. Greengridz voldoet aan strenge eisen voor een gezonde binnenlucht in de keuken en is CARB2 gecertificeerd. Het duurzame Greengridz kan volledig in de natuur afgebroken worden en is 100% recyclebaar! Of jouw bestaande keukenblad duurzaam is, check je hier!

Kunststof keukenblad metaallook met keuze voor duurzame Greengridz als basismateriaal, KeukenCoach keuken New York
Foto: Kunststof keukenblad metaallook met keuze voor duurzame Greengridz als basismateriaal – KeukenCoach keuken New York

Greengridz, het gebruiksvriendelijke blad!

GREENGRIDZ: CHIPVAST, WATERBESTENDIG, ONDERHOUDSVRIENDELIJK & HYGIENISCH

Een aanrechtblad krijgt door de jaren heen heel wat te verduren. Een Greengridz keukenblad is een sterk en heerlijk blad om op te werken in je duurzame keuken! Het milieuvriendelijke werkblad is chipvast, makkelijk te reinigen met een sopje en hygiënisch dankzij het dichte oppervlak. Het Greengridz werkblad met een ruw DecorTop oppervlak is vanzelfsprekend iets lastiger schoonmaken. Door het lichte gewicht is een Greengridz blad ideaal voor transport buiten én binnenshuis.

HPL houtlook keukenblad met keuze voor duurzame Greengridz basismateriaal – KeukenCoach keuken Marrakech
Foto: HPL houtlook keukenblad met keuze voor duurzame Greengridz als basismateriaal – KeukenCoach keuken Marrakech

Greengridz, het stijlvolle keukenblad!

GREENGRIDZ: FENIX, DECORTOP & TOPLAMINATE KLEUREN EN RELIEFS IN VELE KEUKENSTIJLEN

TopLaminate, DecorTop en FENIX werkbladen van Dekker Zevenhuizen zijn leverbaar met een duurzame Greengridz kern. Alle drie de kunststof keukenbladen hebben ieder hun eigen mooie kleuren en bijzondere afwerkingen: van warm hout, rijk natuursteen, marmer en beton tot effen tinten, terrazzo en geoxideerd metaal. 

Zo heeft het uitzonderlijke Fenix aanrechtblad een uiterst matte kleur en voelt fluweelzacht aan. Dankzij geavanceerde nanotechniek is Fenix fingerprintproof. Een Fenix keukenblad met Greengridz is CO2 neutraal. Een Fenix werkblad onderscheid zich door diepe matte uni-kleuren als ‘Bold Black’ (zwart), ‘Ice Cream’ (wit), ‘Heavy Metal’ (antraciet), ‘Forest Green’ (groen) en ‘Night Blue’ (blauw).

Een DecorTop werkblad heeft een diepe grove structuur oppervlak. Je ziet en je voelt de structuur van hout, steen of metaal. 

De kleur en ontwerp mogelijkheden van een TopLaminate keukenblad zijn onbeperkt. Jouw duurzame Greengridz werkblad met een TopLaminate toplaag is verkrijgbaar in vele tinten, steen, metaal en hout dessins.


MyDekker app: Greengridz aanrechtbladen virtueel uitproberen op je huidige keuken!

De MyDekker app is de Dekker werkbladen configurator waarmee je in no time wisselt van aanrechtblad in je eigen keukenopstelling. Bekijk op je gemak thuis welke keukenblad kleuren met bijpassende spoelbak en kraan het beste passen bij jouw keuken. Hoe (gemakkelijk) de MyDekker app werkt, ontdek je hier!


Kunststof natuursteenlook aanrechtblad met keuze voor duurzame Greengridz als basismateriaal, KeukenCoach keuken Sydney
Foto: Kunststof natuursteenlook aanrechtblad met keuze voor duurzame Greengridz als basismateriaal – KeukenCoach keuken Sydney

Ga voor ‘groen’ voor jouw unieke duurzame Greengridz keukenblad op maat!

Greengridz is dé innovatieve en duurzame basis voor jouw Fenix, DecorTop of TopLaminate keukenblad. Een Greengridz werkblad heeft een eigentijds design én is vriendelijk voor het milieu en voor jou!

Een KeukenCoach expert adviseert je deskundig over aanrechtbladen eigenschappen, dessins en duurzaamheid. Welk Greengridz keukenblad of ander materiaal werkblad sluit precies aan bij jouw keukenwensen en maakt jouw unieke keuken compleet? Geniet in de KeukenCoach winkel van verrassend mooie keukens en ontmoet jouw persoonlijke expert. Een expert begeleidt je vanaf het eerste gesprek tot na plaatsing van jouw perfecte keuken op maat.

Maak direct een keukenadvies afspraak met een expert!

Relevante artikelen

Keukenblad kiezen? Zó werkt de Dekker werkbladen app!

Geef je keuken virtueel een nieuw aanrechtblad! Met de innovatieve MyDekker app probeer je alle Dekker werkbladen eenvoudig uit op…

op 6 juli 2023

Een duurzame keuken kopen, hoe doe je dat goed?

Een duurzame keuken kopen, waar let je op? Een duurzame keuken is vriendelijk voor het milieu én voor jou! Bij…

op 30 november 2022

Duurzaam keukenblad, milieuvriendelijk blad met klasse!

Jouw ideale duurzaam keukenblad biedt voor vele jaren maximaal gebruiksgemak, wordt milieuvriendelijk geproduceerd van herbruikbare materialen en is dé unieke…

op 18 november 2022

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap