Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8

Vraag een adviesgesprek aan »

De ervaring van Familie van Lent

uit Rotterdam
10 /10
“Een echte aanrader”

Na geruime tijd rondkijken bij andere keukenwinkels uiteindelijk bij KeukenCoach terechtgekomen. Dit was een verademing! Een heel prettige winkel met mensen die goed meedenken over de mogelijkheden voor de keuken zonder opdringerig te zijn. (Voor ons mw Ekici in het bijzonder.) We voelden ons van planning tot plaatsing ontzettend goed geholpen. Telkens weer goede en duidelijke communicatie en afspraken worden punctueel nagekomen. De service is fantastisch! Een voorbeeld: Onze kookplaat is nog niet leverbaar maar er werd direct geregeld dat er een leenkookplaat werd geleverd die persoonlijk langs werd gebracht zodat de monteur deze nog kon monteren tijdens het plaatsen van de keuken. En zo nog meer. Kortom een echte aanrader.

Bron: Qasa

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor de mooie woorden en het begrip voor de (tijdelijke) oplossing voor de apparatuur. Ik vond het heel leuk om jullie te adviseren en begeleiden naar jullie droomkeuken. Ik wens jullie veel gezellige momenten toe in de prachtige nieuwe keuken.

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap