Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8

Vraag een adviesgesprek aan »

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

9.8 /10

uit 31 beoordelingen

Beoordelingen van onze klanten
over KeukenCoach

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze experts

"Al jouw wensen worden verwezenlijkt, zonder concessies te doen, in een betoverend mooi ontwerp."

Priscilia Zwitser

"Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vind ik het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven."

Michiel Damhuis

Filters

Met

Jeffrey Veenstra

uit Rotterdam
10 /10
17 maart 2023
“Goede service”

Eind vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij KeukenCoach en dat is bijzonder prettig verlopen. Ten eerste vond ik het al zeer prettig dat bij binnenkomst van de winkel we niet direct lastig werden gevallen door opdringerige verkopers. Nadat we rustig rond hadden gekeken werd zelf aangegeven dat we wellicht bij andere zaken nog wel wat inspiratie op konden doen. We zijn daarna aan tafel gegaan om het ontwerp op te maken en met een vervolg afspraak netjes geholpen. Na de puntjes op de i te hebben gezet kon het wachten beginnen. Op het afgesproken moment is de keuken vakkundig geplaatst en bij de oplevering kwam de monteur zelf met punten die onder garantie vervangen moesten worden. Ook onze eigen punten werden zeer netjes en heel snel opgepakt. De service is echt goed te noemen. Wat ik verder prettig vond is dat we tijdens het hele proces netjes op de hoogte zijn gehouden.

Bron: Qasa 

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor je mooie review. Ik wens je veel plezier met de nieuwe keuken!

Michael & Loes

uit Amersfoort
10 /10
17 maart 2023
“Zeer tevreden ”

Onze ervaring met Keukencoach Amersfoort is zeer positief. Mustapha heeft het traject van idee naar keuken zeer prettig begeleid. Met zijn kennis wist Mustapha goed aan te sluiten bij onze wensen. Hij gaf niet alleen onze wensen vorm maar kwam ook met alternatieven waar wij niet meteen aan dachten. Ook qua communicatie is het prettig zaken doen met Mustapha. Hij is attent, eerlijk en komt zijn afspraken na. We kunnen deze Keukencoach van harte aanbevelen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de mogelijkheden. Mochten we in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan is Mustapha van Keukencoach degene die wij benaderen.

Bron: Qasa 

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Het eindresultaat is erg mooi geworden. Fijn dat ik jullie heb kunnen begeleiden.

BDA de Weever

uit Rotterdam
10 /10
16 maart 2023
“Een prachtige keuken”

Super geholpen door Betul in de winkel. Vanuit een idee van ons heeft zij een prachtige droomkeuken voor ons ontworpen. We zijn er erg blij mee! Ze was heel meedenkend en gaf veel ruimte. Op punten waar wij niet over nagedacht hadden, kwam zij met het idee om  een Novy wandplank met verlichting te plaatsen. Dit is een echte eye catcher. Mocht je echte vakmensen aan het werk willen zien in je keuken, zorg dan dat Ido je keuken plaatst.

Bron: Qasa

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de keuken. Ik ben ook blij dat ik jullie heb kunnen helpen en wens jullie veel kookplezier.

Ria Hendrix

uit Amersfoort
10 /10
16 maart 2023
“Chapeau”

Wat een prachtige mensen zowel Mustapha, Walid als monteur Guido. Een applaus. Uitstekende service, tijd, luisterend oor en ideeën. Mijn wensen waren belangrijk en werden in- en aangevuld. Met ons budget werd prima rekening gehouden. Geen inspanning was ze te veel. Alles werd op tijd geleverd en de inbouw was een feestje. De montage werd netjes vakkundig uitgevoerd en met de nodige uitleg. Keukencoach Amersfoort heeft een Ambassadeurskoppel erbij. Met het resultaat ben ik super blij. .

Bron; Qasa

Mustapha Sarti
Expert KeukenCoach Amersfoort

Bedankt voor deze mooie review. Het eindresultaat is prachtig geworden. Ik wens je er heel veel plezier mee.

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

Familie Van Lent

uit Rotterdam
10 /10
23 februari 2023
“We voelden ons van planning tot plaatsing ontzettend goed geholpen”

Na geruime tijd rondkijken bij andere keukenwinkels, uiteindelijk bij KeukenCoach terechtgekomen. Dit was een verademing! Een heel prettige winkel met mensen die goed meedenken over de mogelijkheden voor de keuken zonder opdringerig te zijn. (Voor ons mw Ekici in het bijzonder.) . Telkens weer goede en duidelijke communicatie en afspraken worden punctueel nagekomen. De service is fantastisch! Een voorbeeld: Onze kookplaat is nog niet leverbaar, maar er werd direct geregeld dat er een leenkookplaat werd geleverd die persoonlijk langs werd gebracht, zodat de monteur deze nog kon monteren tijdens het plaatsen van de keuken. En zo nog meer. Kortom een echte aanrader.

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Ik vond het heel erg leuk om jullie te adviseren en bedankt voor de gastvrijheid. Superleuk om de keuken in het echt te bewonderen. Geniet van deze prachtige keuken!

Bouwman

uit Rotterdam
10 /10
21 februari 2023
“Wij zijn zeer tevreden met de service van KeukenCoach”

Betul heeft ons goed geholpen, de wensen die wij hadden heeft ze meegenomen in het ontwerp. Wat ik ook heel prettig vond is dat ze niet opdringerig was in de verkoop van de keuken, wat je wel veel ziet in andere keukenwinkels. Alle apparatuur was bij levering van de keuken aanwezig, en de monteur was zeer vriendelijk. KeukenCoach is echt een aanrader om je keuken te kopen.

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Ik vond het heel leuk om jullie te adviseren. De keuken is echt een plaatje!

MK

uit Eindhoven
10 /10
17 februari 2023
“Erg blij”

Goed, eerlijk en deskundig advies door Ralph. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa 

Ralph van den Langenberg
Expert KeukenCoach Eindhoven

Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat ik je heb mogen adviseren en wens je veel kookplezier!

Rafi Kalloe

uit Amsterdam
10 /10
17 februari 2023
“Zeer tevreden”

Heb een keuken gekocht bij KeukenCoach bij Arena Amsterdam. Ben zeer goed begeleid vanaf het begin tot eind door Romana. Ze weet veel en denkt mee bij het uiteindelijke ontwerp van de keuken. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit en nazorg van KeukenCoach.

Bron: Qasa 

Romana Zwitser
Expert KeukenCoach Amsterdam

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat ik je heb kunnen begeleiden in de zoektocht naar jouw nieuwe keuken. Het eindresultaat is prachtig geworden!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap