Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

10.0 /10

uit 5 beoordelingen

Beoordelingen van onze klanten
over KeukenCoach Rotterdam

Lees hieronder de beoordelingen die wij van onze klanten ontvingen.
We zijn natuurlijk ook geïnteresseerd in jouw ervaring met KeukenCoach!

Onze experts

"Een verandering aanbrengen in jouw keuken? Dat doe ik graag! Als keukenexpert streef ik naar perfectie en denk ik graag met je mee om jouw droomkeuken te verwezenlijken, zodat jij kunt bedenken wat voor recepten je gaat klaarmaken!"

Betul Ekici

"Jouw wensen en persoonlijke situatie zijn het uitgangspunt. Aangevuld met mijn passie voor keukens en mijn jarenlange ervaring als keukendesigner vertalen we dit samen naar het ontwerp van jouw droomkeuken! Het resultaat? Prachtig design gaat hand in hand met kwaliteit en gebruiksgemak. Garantie voor vele jaren kook- en woonplezier!"

Edwin Kollen

"Een nieuwe keuken nodig? Ik ontzorg je van A tot Z, zodat je je tijdens de voorbereidingen van de nieuwe keuken nergens zorgen over hoeft te maken."

Michel Takahashi

"Aangenaam kennis te maken. Ik ben jouw adviseur in het ontwerpen van een keuken op maat waar je vele mooie momenten in zal beleven. Schuif je bij mij aan aan de keukentekentafel?"

Ralph van den Langenberg

Filters

Met

Marjan de Kubber

uit Rotterdam
10 /10
2 februari 2023
“Eerlijk, goed en deskundig advies.”

Hierbij wil ik Ralph bedanken voor het eerlijke, goede en deskundige advies bij het kopen van onze nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig geworden. Ik ben erg tevreden over het proces en de communicatie vanuit KeukenCoach. Dank jullie wel!

Ralph van den Langenberg
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor de mooie woorden, Marjan. We hebben er samen wat moois van gemaakt. Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken.

S. Valk

uit Rotterdam
10 /10
17 november 2022
“Veel inspiratie voor nieuwe ideeën. ”

Ik ben enorm goed geholpen door Betul bij KeukenCoach met het ontwerp van mijn nieuwe keuken. Tijdens de gesprekken wist Betul mij goed te inspireren nieuwe dingen te proberen. Het hielp ook wel een beetje dat de keuze voor het prachtige werkblad al snel gemaakt was, omdat dit blad op een showroomkeuken lag.

Kortom: ik heb mijn droomkeuken gerealiseerd mede door de goede hulp van Betul.

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Ik bedank je enorm voor je vertrouwen in mij als keukenexpert! Ik heb met plezier gewerkt aan de keuken en samen hebben we een prachtig resultaat kunnen realiseren. Nogmaals bedankt voor al het vertrouwen en de leuke gesprekken in de winkel!

Familie Visser

uit Rotterdam
10 /10
8 september 2022
“Na montage kwam onze adviseur de keuken persoonlijke opleveren.”

We zijn erg blij met de prachtige keuken van KeukenCoach, die erg mooi staat in de uitbouw die we hebben gedaan aan onze woning.

We liepen rond op de woonboulevard in Rotterdam en zijn verschillende keukenzaken binnengelopen voor een eerste indruk. Bij KeukenCoach liepen we gelijk tegen een keuken aan die qua kleur en vormgeving onze interesse wekte.  Daarnaast werden we op een prettige manier geholpen door Betul. Zij heeft al onze wensen verwerkt in een prachtig ontwerp.

Tijdens onze afspraak werd er echt de tijd voor ons genomen en werd alles netjes uitgewerkt. Zelfs wanneer er later nog maatvoeringen werden aangepast, werd er goed meegedacht!

Uiteraard hebben vele winkeliers last van latere leveringen, dat was bij ons ook het geval. De apparaten kwamen iets later dan gepland, maar KeukenCoach heeft dit netjes opgelost door ons leen apparatuur aan te bieden.

De montage van de keuken is uitstekend verlopen, netjes werk verricht.

Nadat de keuken was geplaatst kwam onze adviseur Betul onze keuken bewonderen en nam ze een mooi bos bloemen mee om ons te feliciteren.

We zijn erg tevreden en genieten van onze mooi keuken!

Betul Ekici
Expert KeukenCoach Rotterdam

Dank voor jullie complimenten! Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar een nieuwe keuken! Het resultaat is prachtig geworden en van al jullie wensen voorzien, geniet ervan!

R. Roodhorst

uit Rotterdam
10 /10
11 augustus 2022
“Het voelde vertrouwd bij KeukenCoach Rotterdam.”

Keuken gekocht bij Keukencoach Rotterdam. Na bij meerdere keukenzaken te hebben georiënteerd voelde we ons vertrouwd bij KeukenCoach te Rotterdam. Edwin (de verkoopadviseur) heeft ons duidelijk en rustig geadviseerd (geen typische “gladde” verkoop) bij de aanschaf van onze keuken. Ook de communicatie en uitvoering rondom transport en montage verloopt erg vlot.

KeukenCoach is zeker een aanrader!

Bron: Qasa

Edwin Kollen
Expert KeukenCoach Rotterdam

Bedankt voor jullie complimenten en aanbeveling. Superleuk dat ik jullie heb mogen helpen bij de realisatie van de nieuwe keuken. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. Ik wens jullie veel mooie en gezellige momenten toe in de nieuwe keuken!

Wil jij ook de service van een echte expert?

Vraag adviesgesprek aan

M. Schriel

uit Rotterdam
10 /10
5 mei 2022
“Samen tot een prachtig ontwerp gekomen.”

In de winkel in Rotterdam goed geholpen door Edwin Kollen bij het uitkiezen van de keuken en er werd goed meegedacht over hoe ik de keuken het beste kon inrichten. Samen zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen, wat voldeed aan al mijn wensen.

De keuken is snel en volledig geleverd. Ik ben erg tevreden over het hele traject van koop tot plaatsing.

Zeker een aanrader deze keuken leverancier.

Edwin Kollen
Expert KeukenCoach Rotterdam

Dank voor de aanbeveling! Fijn dat ik je zo goed heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat. Dat wordt heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap