Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7 uit 14 ervaringen

Vraag een adviesgesprek aan »
Keukens 6 minuten leestijd

Zelf je unieke 3D keuken ontwerpen!


op 8 oktober 2021
door: KeukenCoach • gepubliceerd op 28 juni 2022

Hoe gaat jouw nieuwe keuken eruit zien? Start nu zelf met 3D keuken ontwerpen! De KeukenCoach keukenplanner is gratis, eenvoudig en geeft zonder download een zeer realistisch beeld van jouw keukenontwerp. Met 3D ontwerpen kun je al je keuken ideeën van alle kanten bekijken. De KeukenCoach keukenplanner is een ware inspiratiebron. De keuken ontwerpen 3D software biedt veel gebruiksgemak en je kunt eindeloos variëren met keukenopstellingen, keukenkasten, stijlen, kleuren en nog veel meer…

3D Keuken ontwerpen in je eigen stijlvolle design!

3D Keuken ontwerp van landelijke keuken, KeukenCoach keukenplanner
Foto: 3D Keuken ontwerp van landelijke keuken – KeukenCoach keukenplanner

Wat is zo ideaal aan de KeukenCoach 3D keukenplanner?

  • De KeukenCoach 3D keukenplanner is helemaal gratis!
  • Je kunt gelijk beginnen. Je hoeft geen gegevens in te sturen.
  • Je downloadt niets. De keuken ontwerpen 3D software komt niet op jouw PC, tablet of smartphone te staan.
  • Professioneel 3D keuken ontwerpen was nog nooit zo snel en eenvoudig! Van je 2D plattegrond klik je makkelijk naar je 3D keukenontwerp en bekijk het in VR.
  • Varieer en combineer erop los met keukenopstellingen, kasten, werkblad, stijlen, kleuren, etc. Probeer het allemaal uit met de keuken ontwerpen 3D software.
  • Je kunt je 3D ontwerp opslaan, op ieder moment aanpassen en delen met vrienden en je keukencoach vanaf je PC, tablet of telefoon.
2D Keuken ontwerp, KeukenCoach keukenplanner
Foto: 2D Keuken ontwerp – KeukenCoach keukenplanner

3D Keukenplanner hints & tips

3D Keuken ontwerpen begint met een 2D plattegrond. Met één klik switch je heen en weer tussen je 2D en 3D keuken ontwerp!

Keukenruimte vastleggen

Je start altijd met de plattegrond van de keukenruimte.

In de keuken ontwerpen 3D software kun je precies aangeven welke afmetingen en vorm de ruimte heeft. Met één klik kun je wanden laten verdwijnen en tonen. Scheidingswanden, pilaren en plafondbalken, maar ook ramen, deuren en verwarming kun je allemaal invoegen tijdens het 3D keuken ontwerpen. Aan stopcontacten en water- en elektriciteitsaansluitingen is ook gedacht.

Keukenopstelling kiezen

Bepaal je keukenindeling door met keukenkasten te slepen en verschillende opstellingen als een L-keuken, U-keuken en kookeiland uit te proberen.

In de keuken ontwerpen 3D software kun je kiezen uit allerlei soorten kasten (opbergruimte, koelen, koken en afwassen) die je perfect kunt combineren met keukenapparatuur als vrijstaande koelkasten, afzuigkappen, wasmachines, maar ook tafels en stoelen.

3D keuken ontwerp van landelijke keuken, zijaanzicht, KeukenCoach keukenplanner
Foto: 3D Keuken ontwerp van landelijke keuken, zijaanzicht – KeukenCoach keukenplanner

Keuken design

Na de praktische kant is het nu tijd voor het uiterlijk van jouw droomkeuken!

Naast het plafond en de vloeren (wat dacht je van een marmeren of houten visgraat vloer?), kunnen de wanden een effen kleur dan wel een behang, natuursteen, hout of tegel bekleding krijgen. De keukenfronten zijn in vele fraaie decors en kleuren te bewonderen en af te wisselen. Zie hoe duidelijk de kaderdeur van de landelijke keuken op de voorbeeld foto’s zichtbaar is met de keuken ontwerpen 3D software. Keukengrepen zijn belangrijke stijlaccenten. Wissel van handgreep, net zolang tot het perfect in het plaatje past. Ook voor de corpus, de wanden van het keukenblok, en de plinten heb je keuze uit vele bijpassende kleuren en motieven bij 3D keuken ontwerpen.

3D Keuken ontwerp van landelijke keuken op de kop, KeukenCoach keukenplanner
Foto: 3D Keuken ontwerp van landelijke keuken op de kop – KeukenCoach keukenplanner

Jouw 3D keuken ontwerp is de perfecte voorbereiding!

Voor al je keukenvragen ben je van harte welkom bij KeukenCoach! Je eigen 3D ontwerp is de ideale voorbereiding op je afspraak met de keukencoach. Waarom?

In het keukenplanner ontwerp heb je alvast de afmetingen van de ruimte en obstakels kunnen aangeven. Daarnaast heb je een (begin van een) keukenopstelling gemaakt in de stijl en kleuren die je aanspreken. Met de keuken ontwerpen 3D software kun je jouw ontwerp van verschillende kanten thuis en in de winkel bekijken en vergelijken met showroomkeukens. Een keukencoach heeft zo een goed idee wat de maten zijn en waar jouw voorkeuren liggen. Samen werk je het 3D keuken ontwerpen verder uit tot in de puntjes.

Start de KeukenCoach keukenplanner!

Maak een keukenadvies afspraak 📅 met een deskundige keukencoach!

Een keukencoach is een echte keukenspecialist die aan de hand van je keukenwensen en je eigen 3D ontwerp, jouw perfecte keuken op maat samenstelt.

In de gedetailleerde 3D tekening komt je nieuwe keuken tot leven, mogelijk gemaakt door de professionele keuken ontwerpen 3D software van KeukenCoach. Een keukencoach is niet alleen specialist in 3D keuken ontwerpen. Deze vakman ontzorgt je: van planning tot en met plaatsing! Extra kluswerkzaamheden (elektriciteit- en waterleidingen, stuken en schilderen, etc.) kunnen allemaal voor je worden geregeld.

 

 

Relevante artikelen

Inductie fornuizen, stoer & stijlvol koken op inductie!

Koken op inductie fornuizen is snel, safe, schoon, stoer, stijlvol én heel smakelijk. Het inductiefornuis is de gezellige kookfabriek van…

op 20 mei 2022

Hoogglans keukens, modern koken & luxe entertainen!

Hoogglans keukens zijn strak, luxueus en een beetje zen… De minimalistische inrichting van keukens hoogglans met moderne keukenapparatuur straalt rust…

op 21 maart 2022

Moderne keuken, strak & stijlvol genieten!

Een moderne keuken is strak en luxueus en brengt je vele jaren keuken-geluk! Jouw stijlvolle moderne hoekkeuken, U-vorm of eiland…

op 14 maart 2022

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap