Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
Advies, Inspiratie 9 minuten leestijd

9 x Keuken lade indeling inspiratie: slim en stijlvol inrichten!


op 28 januari 2021
door: KeukenCoach • gepubliceerd op 05 februari 2023

De indeling van jouw droomkeuken gaat veel verder dan alleen de buitenkant! Bij de ideale keuken lade indeling krijgen al je keukenaccessoires als bestek, voorraad en servies een eigen vaste  plek.  Een goed georganiseerde lade inrichting in een fantastisch design dat past bij de hele keuken;  dat zijn de puntjes op de ‘i’ in het ontwerpproces. Praktische en prachtige oplossingen voor je lade interieur geven meer dan rust. Je bent niet alleen minder op zoek, je creëert op een stijlvolle manier ook meer opbergruimte! Ik laat je de nieuwste trends en kleuren zien in keuken lade-indeling systemen; o zo overzichtelijk en mooi! Veel inspiratie toegewenst bij het inrichten van je keukenlade.

Wellicht weet je al in welke keukenstijl je de nieuwe keuken graag zou willen hebben, maar wil je meer weten over de indeling mogelijkheden binnen in de kastjes en lades. Een keukencoach kan je daar alles over vertellen!

Goed georganiseerde lade-indeling, een prachtig stuk keuken design!

9 Efficiënte indelingen voor je keuken lades

Stel je voor dat over de inrichting van iedere lade zo nagedacht is, dat je nooit meer op zoek hoeft en alles binnen handbereik ligt. Ieder item heeft zijn eigen vaste plaats en schuift niet heen en weer in de lade.

Weetje: Niet alleen belangrijk voor de kleine keuken – Bij een goed georganiseerde keuken lade indeling kan tot 50% meer opgeborgen worden dan in een kast met legplanken!

In de volgende negen voorbeelden kom je van flexibele lade indeling tot verschillende lade indelers en organizers tegen. Allemaal met een ander opberg-doel en in meerdere materialen en kleuren te verkrijgen.

Massief houten Häcker MOVE besteklade & messenblok lade
Massief houten Häcker MOVE besteklade & messenblok lade

1 – De goed georganiseerde besteklade

De besteklade staat aan de oorsprong van alle keukenlade indelingen!

Het is prachtig om te zien hoe je met het lade-indeling systeem MOVE je keukenaccessoires en voorraad overzichtelijk kunt opbergen. Met verschillende houten boxen en grondvlakken kun je volop variëren en de keukenlade naar wens indelen. Zo maak je een lade indeling op maat! In bovenstaande besteklade liggen de gesorteerde vorken, messen en lepels altijd bij de hand. Eindelijk een bestekbak op maat!

2 – Veilig je mes pakken uit de messenblok lade!

Pak op een heel veilige manier het juiste mes voor het snijden van je groente, vlees of brood! In de messenblok lade liggen de messen veilig op een prachtige plek, zonder bot te worden.

Häcker kinderbeveiliging voor keukenlades als besteklade
Häcker kinderbeveiliging voor keukenlades als besteklade

Een besteklade voorzien van kinderbeveiliging is veilig voor de kleinsten en nog steeds makkelijk te openen voor volwassenen!

Häcker flexibel in te delen Move kruidenlade, massief hout
Häcker flexibel in te delen Move kruidenlade van massief hout

3 – Kruidenlade voor kruidenpotjes en accessoires

In de Nederlandse keukens worden bij de bereiding van gerechten meer kruiden gebruikt dan ooit tevoren. Je bijzondere kruidenpotjes krijgen een overzichtelijk plekje in je kruidenlade, want je wilt wel het juiste kruid pakken! Ook voor je kruidenschaar en andere accessoires is er ruimte gereserveerd in de kruidenla.

Häcker flexibel in te delen Move kruidenlade, massief hout
Foliehouder lade – Häcker Move

4 – Aluminium en huishoud foliehouder lade

MOVE heeft zelfs een foliehouder lade inzetstuk voor je rol aluminium- en huishoudfolie. Altijd dicht bij de hand en zonder gehannes een stuk folie afscheuren.

Servies en bordenrek lade met lade verdeelschot variaties, Nobilia
Servies en bordenrek lade met lade verdeelschot variatie mogelijkheden – Nobilia

5 – Flexibele indeling van je servies en bordenrek lade

Ordentelijk en zonder schade je servies en borden in een lade opbergen, gaat uitstekend met een precies geplaatst lade verdeelschot. Je kunt ook met houten pinnen de bordenrek lade indeling maken. De schotten of de pinnen plaats je strategisch in een bijbehorende onderplaat.

Häcker keuken lade indelers Vario: pannen, schalen
Häcker keuken lade indelers Vario voor o.a. pannen en schalen

6 – Pannen opbergen met handige lade indelers

Met bovengenoemde pinnen als lade verdelers creëer je ook de perfecte ruimte voor pannen, schalen en losse keukenapparaten. Goed overzichtelijk, zonder dat ze heen en weer zwiepen in de keukenlade!

“Horizontale én verticale lade-indeling, het kan allemaal!”

Häcker flexibele voorraadlade indeling
Häcker flexibele voorraadlade indeling

7 – Voorraadlade indeling, geheel naar eigen wens!

Omvallende pakken pasta, rijst en meel zijn verleden tijd met een handige voorraadlade indeling. Ook hogere pakken en voorraadpotten worden keurig om hun plek gehouden met de flexibele lade indeling, speciaal voor etenswaren, flesjes en potten.

SpaceFlexx flexibele lade indeling voor vershoudbakjes
Flexibele lade indeling voor vershoudbakjes – SpaceFlexx

8 – Flexibele lade indeling voor vershoudbakjes

Schep orde in de chaos van de plastic vershouddozen! Met het SpaceFlexx flexibele lade indeling systeem kun je, goed georganiseerd, meer bakjes en deksels kwijt dan ooit. Eindelijk overzicht in de meest rommelige lade die je aan niemand wilt laten zien.

Häcker afvallade in de onderkast – afvalsysteem: korfraam met inhangbare afvalemmer (4x)
Häcker afvallade in de onderkast – afvalsysteem: korfraam met inhangbare afvalemmer (4x)

9 – Afvallade voor afvalscheiding

Ideaal is een afvallade onder je aanrechtblad, waarop je het eten aan het voorbereiden bent. Je kunt prima het afval scheiden in de verschillende afvalemmers die in een korfraam hangen. Ook hier ben je vrij in je keukenindeling. De afvallade voor bijvoorbeeld GFT, plastic, papier en glas, kun je helemaal naar wens samenstellen.

Wat is jouw ideale keuken lade-indeling?

Het is toch fantastisch al die slimme en stijlvolle lade-indelingen in je keuken! Als keukenvakman, weet een keukencoach wat er allemaal mogelijk is voor je keukenlade inrichting en laat het je ook graag zien in de keukenshowroom. Maak een adviesafspraak bij je in de buurt en kom genieten!

Read more

Relevante artikelen

Verliefd op Lancellotti fornuizen!

‘Ik ben verliefd op Lancellotti fornuizen!’ dat zijn de passionele eerste woorden van Frans-Anno Tweebeeke in gesprek met KeukenCoach directeur…

op 17 mei 2022

Jouw kindvriendelijke keuken stappenplan

Een kindvriendelijke keuken maakt van het hart van het huis een gezellige familiekeuken! De kindvriendelijke keukens van nu zijn goed…

op 28 maart 2022

6 Hanglampen boven eettafel tips & tricks

De eettafel is dé ontmoetingsplaats in je woonkeuken waar het de hele dag een gezellige drukte is. Met de juiste…

op 1 februari 2022

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap