Keukens 6 minuten leestijd

Een industriële keuken kopen, wat maakt jouw industriële keuken uniek?


op 6 augustus 2021
door: KeukenCoach

Ontvang nu gratis het digitale inspiratiemagazine!

Heb jij al geweldige industriële keukens te koop zien staan? Een industriële keuken is ondanks zijn robuuste en no nonsens karakter een echte keuken op maat! Bij een industriële keuken kopen ga je voor een 100% unieke keuken die tegen een stootje kan en dat ook uitstraalt. Wat maakt een industriële keuken zo vrijgevochten? Ik leg je alles uit, begeleid door prachtige foto’s voor de beste keuken inspiratie!

Zie je mooie industriële keukens te koop aangeboden worden, maar weet je niet of ze wel in jouw keukenruimte passen? Ga direct van start met de KeukenCoach keukenplanner! In deze 3D keukenplanner kun je eenvoudig keukenkastjes verslepen en switchen tussen aanrechtbladen, achterwanden, handgrepen en nog veel meer…

Relaxed een stoere industriële keuken kopen!

Industriële keuken met kookeiland en spoelbak, Häcker keuken Loft graphite
Foto: Industriële keuken met kookeiland en spoelbak – Häcker keuken Loft graphite

Hoe ziet jouw nieuwe industriële keuken eruit?

Grappig eigenlijk, een nieuwe industriële keuken mag er best gebruikt uitzien. Wat maakt een industriële keuken kopen nog meer zo onwaarschijnlijk aantrekkelijk? Het is het relaxte totaalplaatje!

Materialen & kleuren bepalen alles!

In de industriële keuken zie je voornamelijk de kleuren van de toegepaste materialen.

  • HOUT

Een geliefd voorbeeld is de industriële keuken met hout in combinatie met de kleur zwart. Een zwarte industriële keuken krijgt door bijvoorbeeld een houten hoge keukenkast een warme en elegante uitstraling.

Industriële keuken met kookeiland + Amerikaanse koelkast, Häcker keuken Blackstar staal
Foto: Industriële keuken met kookeiland & Amerikaanse koelkast – Häcker keuken Blackstar staal
  • STAAL, KOPER & METAAL

Direct professioneel oogt een keuken met roestvrijstalen keukenfrontjes, aanrechtblad, achterwand en keukenapparatuur. Je ziet regelmatig serieuze industriële keukens te koop staan uit restaurants. Een keukencoach kan de mooiste RVS elementen in jouw nieuwe keuken verwerken en passend maken naar jouw ruimte en smaak. Wat vind je van een vrijstaand inductiefornuis en een Amerikaanse koelkast als regelrechte eyecatchers?

Industriële keuken met Quooker Fusion messing patina kokend-water-kraan
Foto: Industriële keuken met Quooker Fusion messing patina kokend-water-kraan

Het vakmanschap van een loodgieter zie je terug in de rood koperen kleur van de keukenkraan met matching spoelbak. Prachtig voorbeeld is de Quooker patina messing kokend-water-kraan, die na veelvuldig gebruik steeds mooier wordt! Trek het kleuraccent ook door in de keukenverlichting.

Wil je een verweerde look met luxe uitstraling? ‘Pretty classy’ is een industriële keuken kopen met een geoxideerd metaal keukenblad dat je doortrekt in de achterwand!

Industriële keuken met hout, spoelbak en bar, Häcker keuken
Foto: Industriële keuken met hout, spoelbak en bar – Häcker keuken
  • BETON, BAKSTEEN, NATUURSTEEN & GRANITO

Met beton laat je een stukje oorspronkelijke bouw zien, hetzelfde geldt natuurlijk ook voor baksteen. Er zijn prachtige industriële keukens te koop met stoere betonlook keukenfrontjes en bijpassend aanrechtblad. Met natuursteen fineer keukendeurtjes en werkblad lijkt het net of je keuken uit één groot blok graniet of steen gehouwen is. Het summum in een industrieel interieur is een oude rauwe muur van schoon metselwerk, waarin de bakstenen de tand des tijds overleefd hebben. Een mooi alternatief is een baksteen keuken achterwand van kunststof die ook nog eens makkelijk schoon te maken is.

Industriële keuken met terrazzo keukenblad, Häcker eiken en lava grijze keuken
Foto: Industriële keuken met terrazzo keukenblad – Häcker eiken en lava grijze keuken

Ik verbaas me soms hoe goed mijn klanten op de hoogte zijn van de laatste keukentrends als ze een industriële keuken kopen. Een granito aanrechtblad is één van die specifieke wensen. Niet alleen omdat het zo lekker robuust oogt, je ziet er vrijwel niets op en het is prachtig te combineren met verschillende houtsoorten!

Industriële keuken met kookeiland, Häcker keuken donker staal & hout
Foto: Industriële keuken met kookeiland – Häcker keuken donker staal & hout

Jouw ideale industriële keuken kopen? Vraag eerst betrouwbaar advies van dé keukenexpert!

In de KeukenCoach winkel staan de meest stoere en stijlvolle industriële keukens te koop of eigenlijk ter inspiratie voor jou! Een KeukenCoach expert is een echte keukenspecialist, die je helemaal ‘coacht’ op weg naar jouw ideale robuuste luxe keuken met pit. Het bijzondere ontwerp maakt jouw keuken uniek! Plan direct een afspraak met een KeukenCoach expert!

 

Relevante artikelen

Dit zijn de 10 keukentrends 2024!

Zin in vers van de pers inspiratie voor je (nieuwe) keuken? KeukenCoach geeft je de top 10 keukentrends 2024 die…

op 14 augustus 2023

Häcker keukens – Innovatieve en duurzame design keukens

Iedere Häcker keuken is uniek en ontworpen als persoonlijke droomkeuken! Hacker keukens zijn luxe design keukens met de hoogste standaard…

op 8 november 2022

Inductie fornuizen, stoer & stijlvol koken op inductie!

Koken op inductie fornuizen is snel, safe, schoon, stoer, stijlvol én heel smakelijk. Het inductiefornuis is de gezellige kookfabriek van…

op 20 mei 2022

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap