Beste keukenmerken, Duurzaam, Keukens 9 minuten leestijd

Häcker keukens – Innovatieve en duurzame design keukens


op 8 november 2022
door: KeukenCoach

Ontvang nu gratis het digitale inspiratiemagazine!

Iedere Häcker keuken is uniek en ontworpen als persoonlijke droomkeuken! Hacker keukens zijn luxe design keukens met de hoogste standaard in kwaliteit, functionaliteit en aandacht voor gezondheid én milieu. Uitmuntend vakmanschap, slimme technologie, lange levensduur… volgens Häcker keukens is alleen het beste goed genoeg voor het centrale hart van het huis, jouw keuken! De stijlvolle frontjes, ideale opbergsystemen, prachtige werkbladen en spoelbakken uit de Häcker systemat keuken- en concept130 keuken lijn geven volledige ontwerpvrijheid naar individuele wensen.

Alleen advies van een expert voor jouw unieke Häcker keuken!

De onbeperkte designmogelijkheden van Häcker keukens halen het beste uit een KeukenCoach expert naar boven. De out of the box ontwerper stelt voor jou de perfecte Hacker keuken samen die voldoet aan al jouw eisen, wensen en een beetje meer.. Verbaas je over het ontwerptalent van de expert, maak direct een afspraak!

Design Häcker keuken met kookeiland, KeukenCoach keuken Barcelona
Foto: Design Häcker keuken met kookeiland – KeukenCoach keuken Barcelona

Hacker keukens No Limits in keuken design!

Een Hacker keuken is zo bijzonder als het leven en past met haar uitzonderlijke design in de lifestyle van iedereen!

De intelligent ontworpen keukens van Hacker zijn door de klasse keukenmeubelen met een grote ergonomische functionaliteit en de passie voor mens, milieu en natuur, keukens om verliefd op te worden! De design mogelijkheden van de buitengewone Häcker keukens zijn eindeloos en gaan zelfs verder de woning in. Denk daarbij aan meubelen in de bijkeuken met dezelfde look & feel als de keuken, een walk-in closet, kantoor of garage.

De Häcker keuken is het geliefde hart van het huis waar iedereen elkaar weet te vinden. Het samenstellen van zo’n bijzondere keuken verdient alle aandacht én het mooiste design!

Moderne Häcker keuken met eiland, KeukenCoach keuken Amsterdam
Foto: Moderne Häcker keuken met eiland – KeukenCoach keuken Amsterdam

Häcker keuken lijnen

Hacker keukens heeft twee keukenlijnen: de Häcker systemat keuken en de concept130 keuken. 

De onderdelen van de Häcker keuken lijnen kunnen gecombineerd worden en sluiten naadloos op elkaar aan. Alles om jouw keuken ideeën compromisloos te kunnen verwezenlijken.

 – Häcker systemat keuken

De Häcker systemat keuken is een begrip in keukenland op het vlak van design en kwaliteit. 

Häcker systemat toont lef en loopt voor op de keukentrends. Dit in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen, innovatieve functies, luxe en kwaliteit maken van de Häcker systemat keuken de ultieme keuken in een onweerstaanbaar design. 

De Häcker systemat keuken biedt je volledige vormgevingsvrijheid in de moderne keuken, industriële keuken, landelijke keuken en design keuken stijl. Je kunt daarbij denken aan bijzondere keukenfrontjes met steen-, beton- of houtfineer in combinatie met kwaliteit lakfrontjes in wel 190 RAL kleuren. Bij Hacker keukendeurtjes met een Touchfree oppervlak zie je minder vingers en zijn makkelijk schoon te maken. Open geruisloos met Tipmatic Softclose techniek de deuren en laden van je weergaloos mooie greeploze Häcker systemat/ART keuken. Met het slimme MOVE lade-inrichting systeem ligt alles op z’n plek en hou je altijd overzicht in de lade.

– Häcker concept130 keuken

Nieuw is de Häcker productlijn concept130, een innovatief en multifunctioneel rastersysteem waarin je flexibel en met zekerheid jouw keukenwensen kunt vormgeven. 

Het vooruitstrevende Hacker keuken programma concept130 maakt flexibele en creatieve keukenplanning mogelijk van inspirerend design met state of the art technologie en optimale functionaliteit. Mooie voorbeelden: Monochrome Hacker keukens waarvan de keukenfrontjes, corpus, zijpanelen en het aanrechtblad in één kleur zijn uitgevoerd, stralen één en al stijlvolle elegantie uit. Of gaat je smaak meer richting contrast met trendy kleuren voor je perfect gevormde keuken? De duurzame Roma cassettefrontjes uit de Häcker keukens concept130 lijn blinken uit met hun nostalgische charme in de meer landelijke keuken.

Landelijke houten Hacker keuken, KeukenCoach keuken Ibiza
Foto: Landelijke houten Hacker keuken – KeukenCoach keuken Ibiza

Hacker keukens, duurzaam voor mens en milieu

Häcker keukens zijn duurzame keukens. Häcker is de eerste fabrikant waarvan alle keukenmeubelen CO2 klimaatneutraal zijn over de gehele levenscyclus, van productie tot en met het gebruik.  

De ADLER lakken voor de Häcker systemat keuken en de concept130 keuken zijn op waterbasis, waarbij zo’n 90% minder oplosmiddelen worden gebruikt. De lakken op waterbasis zijn milieuvriendelijk, slijtvast, prachtig om te zien en verlengen de levensduur door het duurzame hout van de keukenmeubelen te beschermen. 

De houten onderdelen van de duurzame keukens van Hacker zijn praktisch vrij van formaldehyde. Häcker voldoet aan de strenge emissie richtlijnen van Amerikaanse CARB2 (93120) en TSCA titel 6 (certificaten) waardoor Häcker keukens de veiligste keukens in de wereld zijn. Met PURemission creëert Häcker de beste omstandigheden om gezond in te leven en voor een beter milieu. De randen van de keukenmeubelen worden door PUResist verlijming milieuvriendelijk en duurzaam beschermd tegen water, vocht en klimaatinvloeden.

De Häcker laklaminaat keukenfrontjes bestaan voor meer dan de helft uit gerecycled materiaal. Het oppervlak van het Roma paneeldeurtje is zelfs volledig gerecycled laklaminaat.

Häcker keukens is een ecologisch actieve onderneming

Hacker keukens verkleint als klimaatneutrale fabrikant zijn ecologische voetafdruk met korte bevoorradingsroutes van o.a. het PEFC- en FSC gecertificeerde hout. Meer dan de helft van de leveranciers is gevestigd binnen 50 km van de fabriek. Een ander goed voorbeeld van de duurzame onderneming is het administratiekantoor dat verwarmd wordt door biomassaketels waarin houtafval uit de productie gestookt wordt.

NEFF ovens & koffiemachine in industriële Hacker keuken, KeukenCoach keuken Rotterdam
Foto: NEFF ovens & koffiemachine in industriële Hacker keuken – KeukenCoach keuken Rotterdam

Häcker’s samenwerkingen met topmerken

De ontwerpmogelijkheden bij Häcker keukens zijn werkelijk onbeperkt met waardevolle bijdrages van A-merken keukenapparatuur! 

De honderden kleuren, eindeloze kastcombinaties en slimme opbergsystemen geven je creativiteit alle ruimte bij het samenstellen van jouw uitzonderlijke design keuken op maat. Om al jouw keukenwensen zonder compromissen te kunnen verwezenlijken werkt Häcker samen met kwaliteitsmerken als Miele, Gaggenau, BORA, Quooker, Siemens en NEFF. De beste keukenmerken die innovatie, eigentijds design en duurzaamheid ademen.

Häcker & KeukenCoach, familiebedrijven met een missie

De successtory van Häcker begon 120 jaar geleden in een Duitse werkplaats, waar Hermann Häcker’s dromen en visie hebben geleid tot de wereldleider in keukendesign van nu. 

De Häcker familie is volledig eigenaar waardoor het geliefde keukenmerk snel kan inspelen op trends en kan voldoen aan de hoogste eisen van: complete vrijheid in design, functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en welzijn.

Het allereerste begin van KeukenCoach gaat zo’n 25 jaar terug. Al sinds de start bieden de broers Jaap en Roel Oostra hun klanten de mooist mogelijke keuken aan tegen een faire prijs. 

De KeukenCoach missie van de broers is het samenstellen van een echt goede en betaalbare keuken met alles erop en eraan. Geheel naar de wensen en budget van de klant met focus op milieu en de gezondheid van de mens. 

Häcker en KeukenCoach delen dezelfde kernwaarden en passie voor keukens!

Moderne blauwe Häcker keuken, KeukenCoach keuken Londen
Foto: Moderne blauwe Häcker keuken – KeukenCoach keuken Londen

Een KeukenCoach expert betovert het hart van je huis met een unieke Häcker keuken!

In de KeukenCoach winkel geniet je van bijzonder mooi ingerichte Häcker keukens in favoriete keukenstijlen. Het puristische design, de eindeloze ontwerpmogelijkheden, de hoge kwaliteit en duurzaamheid maken van Hacker keukens zeer geliefde keukens voor thuis!

Laat ook jouw hart van het huis betoveren door een Häcker keuken! Een KeukenCoach expert vertaalt al je persoonlijke wensen naar een Häcker systemat keuken met een uniek én innovatief design op maat.

Maak direct een afspraak met een KeukenCoach expert!

Relevante artikelen

Wat maakt Alusplash achterwanden zo duurzaam en stijlvol?

Alusplash is het vernieuwende achterwand materiaal dat door de bijzondere combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid, goede prijs en luxe uitstraling, favoriet…

op 13 mei 2024

Welke kamerplanten zijn goede keuken planten?

Planten in de keuken: gezellig & gezond! Kamerplanten zijn dé ‘groene’ accessoires voor je keuken! Planten brengen volop kleur, levendigheid…

op 15 april 2024

Geniet van onze BORA apparatuur

BORA keuken apparatuur: van BORA kookplaat en oven tot koelkast Het A-merk BORA apparatuur schenkt je meer dan kookplezier op…

op 14 januari 2024

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap