Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7 uit 14 ervaringen

Vraag een adviesgesprek aan »

Word ook franchisenemer!

Ontdek de mogelijkheden en het winkelconcept!

Kennismaking met de mensen achter de formule.

Meld je aan

Locatie: KeukenCoach Rotterdam

Winkelcentrum Alexandrium

(2e verdieping)

Watermanweg 213
3067 GA Rotterdam

Over KeukenCoach

KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. De broers Jaap en Roel Oostra openden in december 2020 de eerste KeukenCoach winkel in Villa Arena. Kort daarna volgde de opening van de eerste franchisevestiging in Amersfoort en binnenkort opent Keukencoach ook in Rotterdam zijn deuren. Jaap en Roel zijn tevens eigenaar van I-KOOK Keukens, dat werd opgericht in 2001 en inmiddels 26 vestigingen telt door heel het land.

KeukenCoach is een compleet nieuw concept, gericht op de klant die goed weet wat hij voor ogen heeft en geadviseerd wil worden door een expert met vergaande vakkennis. Een klant die het ‘hart van het huis’ wil laten betoveren. Het KeukenCoach concept brengt het topniveau aan dienstverlening naar het middensegment van de keukenmarkt. De perfecte keuken, zonder concessies en de kwaliteit van A-merken. De komende jaren willen we het KeukenCoach concept verder uitrollen met de opening van nieuwe vestigingen op A-locaties in heel Nederland.

“Als franchisenemer van KeukenCoach ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van het concept en draagt jouw invloed bij aan het succes.”

Mustapha Sarti • Franchisenemer KeukenCoach Amersfoort

Mustapha Sarti franchisenemer Keukencoach Amersfoort

“Doordat het merk KeukenCoach nog zo ontwikkelt, kan ik meewerken en meebouwen aan iets krachtigs. Mijn ideeën kunnen echt iets toevoegen, ik word gehoord door Jaap en Roel en kan een beetje meebouwen aan het ‘huis’. Dat is veel moeilijker om in een bestaande, uitgegroeide, formule voor elkaar te krijgen. Daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat je met mensen gaat werken die een lange termijnvisie hebben. Het avontuurlijke heeft een rol gespeeld, maar wat mij over de streep heeft getrokken zijn de consistentie, ervaring en stabiliteit van de organisatie”

Lees meer

Over Roel en Jaap Oostra

Roel en Jaap zijn opgegroeid als boerenzonen op de Friese melkveehouderij van hun ouders. Die achtergrond van vrijheid, zelfstandigheid en hard werken heeft de broers gestimuleerd tot (samen) ondernemen.

Op 9 november 2001 openden zijn hun eerste keukenzaak. Keukens werden in Nederland tot dan toe aangeboden als zeer kostbaar en vervolgens verkocht op basis van extreme kortingen voor de klant. In Duitsland was men eerlijker en transparanter. Een mooie keuken kon direct voor een nette prijs geleverd worden. Dat sprak de broers aan en die gedachte vormde de basis voor hun bedrijf

Ze zagen kansen in de keukenmarkt met een meer toegankelijke klantbenadering, kleinschaliger en veel minder massaal dan de destijds bekende ketens. Ze besloten in dit gat te springen en brachten zo de gedeelde tienerdroom tot leven.

Met bloed, zweet en tranen werd er veel ervaring opgedaan en successen geboekt. De groei verliep dynamisch, al in 2006 waren er 8 vestigingen. Inmiddels telt I-KOOK 26 winkels door heel Nederland.

Schrijf je nu in voor de kennismaking

De opening van KeukenCoach Rotterdam, jij kunt erbij zijn!
Laat je op 18 juli 2022 betoveren door de vernieuwde keukenwerelden in onze showroom. Maak kennis met de mensen achter het concept en de eventuele franchisemogelijkheden.

Van plan te komen? Laat het ons weten door hiernaast je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondernemerschap; thuis moet het ook kloppen

“Naar mijn idee moet geluk in ondernemerschap het doel zijn. Uiteindelijk behaal je zo ook het meeste succes. Traditiegetrouw zijn er in de retail- en keukenbranche standaard twee organisatievormen: franchise of filiaalbedrijf, de vraag is of jij daar wel in past?

Vergelijk het eens met het vogelbekdier. De mens probeert het beestje in te delen als vogel, zoogdier of reptiel. Waarom eigenlijk? Moet de ondernemer maar in het systeem passen of passen we het systeem aan op de ondernemer?

Maatwerk in samenwerking, dat is de essentie!”

Lees meer

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap