Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6 uit 15 ervaringen

Vraag een adviesgesprek aan »
Keukens 6 minuten leestijd

Stijlvolle keuken met graniet werkblad ontwerp-inspiratie!


op 13 oktober 2021
door: KeukenCoach • gepubliceerd op 09 augustus 2022

Wil ook jij een stijlvolle keuken met graniet werkblad waar de design finesse en kwaliteit vanaf spat? In dit blog ga ik je laten zien welke impact een uniek keuken werkblad graniet heeft op je gehele keuken ontwerp. Hoe combineer je natuurlijke materialen als een uitgesproken natuursteen aanrechtblad met de nieuwste kleuren en hightech keukenapparatuur tot een keukenopstelling die 100% klopt?

Je eigen keuken met graniet werkblad ontwerpen in de KeukenCoach keukenplanner! Probeer eenvoudig meerdere graniet en andere natuursteen aanrechtbladen uit op de keukenopstelling die perfect past in de ruimte en bij jou. Je kunt de verschillende keukenindelingen natuurlijk opslaan, aanpassen wanneer je wil en delen met vrienden.

Keuken werkblad graniet is een ruwe diamant die schittert in je keuken!

Granieten aanrechtblad, KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence
Foto: Granieten aanrechtblad – KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence

Tijdloze keuken ontwerpen ideeën voor jouw keuken met graniet werkblad

Ik wil je aan de hand van een bijzondere landelijke keuken laten zien wat een geweldig effect een keuken werkblad graniet heeft op het totaalplaatje van je keuken. Ook al is graniet miljoenen jaren geleden in de grond ontstaan, er is niets ouderwets aan. Integendeel, deze natuursteen soort is populairder dan ooit! Een keuken met graniet werkblad heeft de stijlvolle en natuurlijke uitstraling van een echte kwaliteitskeuken. En weet … de natuur is de beste designer!

Op de verschillende foto’s pronkt een fluweel blauwe landelijke keuken met prachtige houten paneeldeuren. Blauw is niet alleen een belangrijke keukenkleur op dit moment, het geeft een prachtig ton sur ton kleureffect met het grijze gemêleerde granieten aanrechtblad Dark Pearl. Je ziet verschillende tinten blauw, grijs, zwart en houttinten terugkomen in deze toch wel industriële landelijke keuken met graniet werkblad. Stoere industriële hanglampen zijn in perfecte harmonie met het weelderige bloemenbehang dessin in ecru en grijsblauw. Gewaagd, maar het werkt!

Gefrijnd hardsteen randafwerking van keuken werkblad graniet, KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence
Foto: Gefrijnd hardsteen randafwerking van keuken werkblad graniet – KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence

Keuken werkblad graniet, natuur op z’n best!

De kleur en het karakter van het granieten werkblad is leidend in de hele keukenopstelling. Het robuuste aanrechtblad kan tegen een stootje, waardoor je gezin en vrienden zich helemaal vrij voelen in je keuken. Om het ambachtelijke uiterlijk te benadrukken heeft het keuken werkblad graniet een gefrijnde randafwerking gekregen. Het gefrijnd hardsteen aanrechtblad heeft hier het geliefde verticaal gelijnde patroon, er zijn meerdere bewerkingen mogelijk.

Granieten aanrechtblad, smetplint en spoelbak, KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence
Foto: Granieten aanrechtblad, smetplint en spoelbak – KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence

Graniet, waar niet?!

Door de smetplint – keukenachterwand, een kleine vensterbank en de spoelbak ook uit te voeren in hetzelfde graniet, krijgt je keuken met graniet werkblad een weergaloze grandeur. Een gepolijst granieten aanrechtblad heeft een meer luxueuze uitstraling dan een ‘warm aandoende’ gezoet graniet keukenblad. Op de eerste foto zie je de bijzondere granieten onderbouw spoelbak, die niet alleen zeer stijlvol is, maar ook praktisch. Het granieten aanrechtblad is zo eenvoudig schoon te maken en het maximaliseert de werkbladruimte.

Granieten aanrechtblad & Lancellotti inductie fornuis, KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence
Foto: Granieten aanrechtblad & Lancellotti inductie fornuis – KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence

Keuken met graniet werkblad & inductie fornuis, een perfect paar!

Op de verschillende foto’s zie je een werkelijk hoogstandje keuken ontwerpen: oorspronkelijke natuurlijke materialen, nieuwe kleuren en traditionele keukenapparaten in een modern jasje. Onder de herkenbare landelijke schouw met moderne afzuigkap, staat een fantastisch Lancellotti inductie fornuis in een baby blauwe kleur. Het prachtige keuken werkblad graniet en de granieten achterwand ‘omarmen’ het innovatieve fornuis. Oud en nieuw komen zo op een prachtige manier in de keuken samen!

Granieten keukenblad, landelijke blauwe paneeldeuren en wandplank, KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence
Foto: Granieten keukenblad, landelijke blauwe paneeldeuren en wandplank – KeukenCoach keukenwereld Côte d’Azur, Provence

Persoonlijk advies voor jouw stijlvolle keuken met graniet werkblad!

Jouw keuken met graniet werkblad; een keuken waar je trots op bent! Een keukencoach is een echte keukenspecialist die graag deze unieke keuken, altijd tegen een eerlijke prijs, samen met jou wil ontwerpen. De vakman heeft veel materialenkennis en denkt out of the box bij het indelen van je nieuwe keuken. Het keuken werkblad graniet verdient een bijzondere plek in jouw maatwerk keuken. Een afspraak met een ervaren en betrokken keukencoach is zo gemaakt.

 

Relevante artikelen

Inductie fornuizen, stoer & stijlvol koken op inductie!

Koken op inductie fornuizen is snel, safe, schoon, stoer, stijlvol én heel smakelijk. Het inductiefornuis is de gezellige kookfabriek van…

op 20 mei 2022

Hoogglans keukens, modern koken & luxe entertainen!

Hoogglans keukens zijn strak, luxueus en een beetje zen… De minimalistische inrichting van keukens hoogglans met moderne keukenapparatuur straalt rust…

op 21 maart 2022

Moderne keuken, strak & stijlvol genieten!

Een moderne keuken is strak en luxueus en brengt je vele jaren keuken-geluk! Jouw stijlvolle moderne hoekkeuken, U-vorm of eiland…

op 14 maart 2022

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap