Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8

Vraag een adviesgesprek aan »
Keukens 6 minuten leestijd

Stijlvolle keuken met graniet werkblad ontwerp-inspiratie!


op 13 oktober 2021
door: KeukenCoach • gepubliceerd op 21 maart 2023

Wil ook jij een stijlvolle keuken met graniet werkblad waar de design finesse en kwaliteit vanaf spat? Een uniek keuken werkblad graniet heeft een grote impact op de totale look & feel van je keuken. Hoe combineer je natuurlijke materialen als een uitgesproken werkblad van graniet met de nieuwste kleuren en hightech keukenapparatuur tot een keukenopstelling die 100% klopt? Ik laat het je graag zien in dit inspiratie-blog voor de luxe keuken met granieten blad.

Je eigen keuken met graniet werkblad ontwerpen in de KeukenCoach keukenplanner! Probeer eenvoudig meerdere graniet en andere natuursteen aanrechtbladen uit in de keukenopstelling die perfect past in de ruimte en bij jou. Je kunt je eigen ontwerpen natuurlijk opslaan, aanpassen wanneer je wil en delen met vrienden. Wil je graag deskundig advies over een granieten werkblad in je keuken? Maak een afspraak met een expert van KeukenCoach!

Keuken werkblad graniet is een ruwe diamant die schittert in je keuken!

Landelijke keuken met graniet aanrechtblad, KeukenCoach keuken Provence
Foto: Landelijke keuken met graniet aanrechtblad – KeukenCoach keuken Provence

Tijdloze ontwerp ideeën voor jouw keuken met graniet werkblad

Ik wil je aan de hand van bijzondere landelijke keukens laten zien wat een geweldig effect een keuken werkblad graniet heeft op het totaalplaatje van je keuken. Ook al is graniet miljoenen jaren geleden in de grond ontstaan, er is niets ouderwets aan. Integendeel, deze natuursteen soort leeft meer dan ooit! Een keuken met graniet werkblad heeft de stijlvolle en natuurlijke uitstraling van een echte kwaliteitskeuken. En je weet … de natuur is de beste designer!

Op de verschillende foto’s pronkt een fluweel blauwe landelijke keuken met graniet werkblad en prachtige houten paneeldeuren. Blauw is niet alleen een belangrijke keukenkleur op dit moment, het geeft een prachtig ton sur ton kleureffect met het grijze gemêleerde keuken werkblad graniet Evora Granite Platinum Grey. Je ziet verschillende tinten blauw, grijs, zwart en houttinten terugkomen in deze toch wel industrieel landelijke keuken met een granieten werkblad. Stoere industriële hanglampen zijn in perfecte harmonie met het weelderige bloemenbehang dessin in ecru en grijsblauw. Gewaagd, maar het werkt!

Gefrijnd hardsteen randafwerking van keuken werkblad graniet, KeukenCoach keuken Provence
Foto: Gefrijnd hardsteen randafwerking van keuken werkblad graniet – KeukenCoach keuken Provence

Keuken werkblad graniet, natuur op z’n best!

De kleur en het karakter van het granieten werkblad is leidend in de hele keukenopstelling.

Het robuuste aanrechtblad kan tegen een stootje, waardoor je gezin en vrienden zich helemaal vrij voelen in je keuken. Om het ambachtelijke uiterlijk te benadrukken heeft het keuken werkblad graniet een gefrijnde randafwerking gekregen. Het gefrijnd natuursteen aanrechtblad heeft hier het geliefde verticaal gelijnde patroon, er zijn ook andere randbewerkingen mogelijk.

Granieten aanrechtblad, smetplint en spoelbak, KeukenCoach keuken Provence
Foto: Granieten aanrechtblad, smetplint en spoelbak – KeukenCoach keuken Provence

Graniet, waar niet in de keuken?!

Door de smetplint – keukenachterwand, een kleine vensterbank en de spoelbak ook uit te voeren in hetzelfde graniet, krijgt je keuken met graniet werkblad een weergaloze grandeur.

Een gepolijst keuken werkblad graniet heeft een meer luxueuze uitstraling dan een ‘warm’ gezoet graniet keukenblad. Op de eerste foto zie je in de landelijke keuken de bijzondere granieten onderbouw spoelbak, die niet alleen zeer stijlvol, maar ook praktisch is. Het granieten aanrechtblad is zo eenvoudig schoon te maken en het maximaliseert de werkbladruimte.

Wit keuken werkblad graniet & zwart Lancellotti inductie fornuis, KeukenCoach keuken Provence
Foto: Wit keuken werkblad graniet & zwart Lancellotti inductie fornuis – KeukenCoach keuken Provence

Keuken met graniet werkblad & inductie fornuis, een perfect paar!

Op de prachtige foto’s zie je werkelijke hoogstandjes keuken met graniet werkblad ontwerpen: oorspronkelijke natuurlijke materialen, nieuwe kleuren en traditionele keukenapparaten in een modern jasje.

Onder de herkenbare landelijke schouw met moderne afzuigkap, staat een fantastisch Lancellotti inductie fornuis in een stoer zwarte of baby blauwe kleur.

Keuken werkblad en spoelbak van wit graniet Evora Granite Bangalore White, KeukenCoach keuken Provence
Keuken werkblad en spoelbak van wit graniet Evora Granite Bangalore White, KeukenCoach keuken Provence

Het fabuleuze witte keuken werkblad graniet met een spoelbak van hetzelfde Evora Granite Bangalore White graniet onderstrepen het robuuste luxe karakter. Oud en nieuw komen zo op een prachtige manier in deze blauwe keuken samen!

Granieten keukenblad, landelijke blauwe paneeldeuren en wandplank, KeukenCoach keuken Provence
Foto: Granieten keukenblad, landelijke blauwe paneeldeuren en wandplank – KeukenCoach keuken Provence

Expert advies voor jouw stijlvolle keuken met graniet werkblad!

Jouw keuken met graniet werkblad; een keuken waar je trots op bent!

Een KeukenCoach expert is een echte keukenspecialist die graag deze unieke keuken met granieten werkblad samen met jou wil ontwerpen. De expert heeft materialenkennis en denkt out of the box bij het indelen van je nieuwe keuken, altijd tegen een eerlijke prijs. Het keuken werkblad graniet verdient een bijzondere plek in jouw maatwerk keuken.

Maak direct een adviesafspraak met een expert van KeukenCoach!

 

Relevante artikelen

Häcker keukens – Innovatieve en duurzame design keukens

Iedere Häcker keuken is uniek en ontworpen als persoonlijke droomkeuken! Hacker keukens zijn luxe design keukens met de hoogste standaard…

op 8 november 2022

Inductie fornuizen, stoer & stijlvol koken op inductie!

Koken op inductie fornuizen is snel, safe, schoon, stoer, stijlvol én heel smakelijk. Het inductiefornuis is de gezellige kookfabriek van…

op 20 mei 2022

Hoogglans keukens, modern koken & luxe entertainen!

Hoogglans keukens zijn strak, luxueus en een beetje zen… De minimalistische inrichting van keukens hoogglans met moderne keukenapparatuur straalt rust…

op 21 maart 2022

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap