Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6 uit 15 ervaringen

Vraag een adviesgesprek aan »
Inspiratie 5 minuten leestijd

Keuken werkblad natuursteen inspiratie voor je stijlvolle keuken


op 14 september 2021
door: KeukenCoach • gepubliceerd op 08 augustus 2022

Met een natuursteen werkblad heb je een magnifiek stuk natuur in je keuken! Om ook jou te laten genieten van de betoverende kleuren en de krachtige dessins van graniet en marmer, geef ik je graag de mooiste keuken werkblad natuursteen inspiratie. In dit blog is er ook uitgebreide aandacht voor de natuursteen werkblad keuken prijzen en buitengewone alternatieve materialen die niet van echt te onderscheiden zijn.

Voor een natuursteen aanrechtblad ga je naar een ware keukenspecialist! Een keukencoach weet als geen ander hoe je met dit prachtige materiaal uit de natuur het meeste uit je keukenindeling kunt halen. Deze vakman geeft je een deskundig advies en is transparant over de natuursteen werkblad keuken prijzen. Ondertussen kun je de prachtige bladen in het echt bekijken en aanraken. Een keukencoach afspraak is zo gemaakt!

Natuursteen keuken werkblad, rijk & robuust!

Marmerlook natuursteen keukeneiland blad in Scandinavisch design keuken Kopenhagen
Foto: Marmerlook natuursteen keukeneiland blad in Scandinavisch design keuken Kopenhagen

Waarom is een natuursteen aanrechtblad jouw keukenwens?

Je hebt nooit geweten dat er zoveel natuursteen kleuren (wit, aardetinten, bruin, rood, grijs en zwart) en patronen in de natuur voorkomen. Deze bijzondere tinten en structuren kunnen iets verschillen van het keuken werkblad natuursteen dat je in de winkel hebt bewonderd. Juist dit maakt een natuursteen keukenblad zo authentiek en uniek! Bij een composiet aanrechtblad kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt bij composiet precies de natuursteen kleur en het decor dat je uitgekozen hebt.

Granieten keukenblad en smetplint in blauwe landelijke keuken Provence, Côte d'Azur
Foto: Granieten keukenblad en smetplint in blauwe landelijke keuken Provence, Côte d’Azur

Natuurstenen keukenbladen als marmer en graniet kunnen verschillende afwerkingen krijgen. Een gepolijst graniet of composiet werkblad onderstreept het luxe karakter van je keuken. Terwijl gezoet graniet of marmer composiet meer warmte brengt in het design. Op bovenstaande foto zie je de country chic landelijke keuken Provence met een granieten blad dat er werkelijk uit knalt.

“Een natuursteen keukenblad is een cadeau van de natuur!”

Een natuursteen blad ziet er van zichzelf al stevig uit. Door een dikkere rand krijgt het blad een stoerder uiterlijk, perfect voor in de landelijke keuken en no nonsens industriële keuken.

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers in de keukenwereld. Een keuken werkblad natuursteen draagt daar zeker zijn steentje aan bij, doordat het blad oneindig recyclebaar is en op verantwoorde wijze gefabriceerd wordt.

In het navolgende geef je graag uitleg over de natuursteen werkblad keuken prijzen. Een natuursteen werkblad is geweldig, maar… wat zijn de kosten?

Natuursteen kookeiland blad in grijze luxe keuken Hamptons
Foto: Natuursteen kookeiland blad in grijze luxe keuken Hamptons

Wat is de natuursteen werkblad prijs?

Om je een idee te geven van de kosten voor een natuursteen blad geef ik je een voorbeeld van de meest verkochte soort keuken werkblad natuursteen: graniet.

Hoe wordt de granieten keukenblad prijs opgebouwd?

Je betaalt zo’n € 900,- voor een 200 cm granieten werkblad, uit prijsgroep 2, inclusief de standaard bewerkingen als een kookblad- en kraanuitsparing (samen € 157,50), randafwerking (€ 75,- per m2), onderhoud set (€ 65,-) en verpakking (€ 45,-).

Voor uitsparingen als een zeeppompje, downdraft afzuiging en PITT cooking komen er extra kosten bij. Zo is ook een lichter (=zeldzamer) granieten aanrechtblad duurder dan donker/zwart graniet.

De kosten voor een composiet keuken werkblad met bewerkingen, schelen niet veel met een granieten keukenblad. De voorkeur voor de materiaal eigenschappen en niet de natuursteen werkblad keuken prijzen, bepalen jouw keuze voor echt graniet of een ‘verbeterde versie’ in composiet.

Granieten keuken werkblad Evora Granite Dark Pearl
Foto: Granieten keuken werkblad Evora Granite Dark Pearl

Een keuken werkblad natuursteen advies op maat voor jouw unieke keuken!

Jouw natuursteen keuken werkblad is net zo uniek als je nieuwe keuken! Een keukencoach als keukenspecialist kan je alles vertellen en laten zien over dit bijzondere natuurproduct voor je aanrechtblad. Van onderhoud, kleuren en dessins tot aan de natuursteen werkblad keuken prijzen. Maak direct een afspraak bij een onafhankelijke keukencoach!

 

Relevante artikelen

Verliefd op Lancellotti fornuizen!

‘Ik ben verliefd op Lancellotti fornuizen!’ dat zijn de passionele eerste woorden van Frans-Anno Tweebeeke in gesprek met KeukenCoach directeur…

op 17 mei 2022

Jouw kindvriendelijke keuken stappenplan

Een kindvriendelijke keuken maakt van het hart van het huis een gezellige familiekeuken! De kindvriendelijke keukens van nu zijn goed…

op 28 maart 2022

6 Hanglampen boven eettafel tips & tricks

De eettafel is dé ontmoetingsplaats in je woonkeuken waar het de hele dag een gezellige drukte is. Met de juiste…

op 1 februari 2022

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap