Inspiratie, Werkbladen 6 minuten leestijd

Keuken werkblad natuursteen inspiratie voor je stijlvolle keuken


op 14 september 2021
door: KeukenCoach

Ontvang nu gratis het digitale inspiratiemagazine!

Met een natuursteen werkblad heb je een magnifiek stuk natuur in je keuken! Ik geef je graag de mooiste keuken werkblad natuursteen inspiratie om je te laten genieten van de betoverende kleuren en de krachtige dessins van graniet en marmer voor je werkblad. In dit blog is er ook uitgebreid aandacht voor de natuursteen werkblad keuken prijzen en buitengewone materialen die niet van echt natuursteen te onderscheiden zijn. 

Voor een natuursteen aanrechtblad ga je naar een echte keukenspecialist, want een keuken werkblad natuursteen is een klasse apart! Een KeukenCoach expert weet als geen ander hoe je met dit prachtige natuurlijke materiaal het meeste uit jouw keukenindeling kunt halen. De expert geeft je een deskundig advies en is transparant over de natuursteen werkblad keuken prijzen. Ondertussen kun je de prachtige natuursteen bladen in het echt bekijken en aanraken in de KeukenCoach winkel. Een afspraak met een expert is zo gemaakt!

Natuursteen keuken werkblad, rijk & robuust!

Marmerlook natuursteen keukeneiland blad in Scandinavisch design keuken – KeukenCoach keuken Kopenhagen
Foto: Marmerlook natuursteen keukeneiland blad in Scandinavisch design keuken – KeukenCoach keuken Kopenhagen

Waarom is een werkblad van natuursteen jouw keukenwens?

Je hebt nooit geweten dat er zoveel natuursteen kleuren (wit, aardetinten, bruin, rood, grijs en zwart) en patronen in de natuur voorkomen voor jouw keuken werkblad natuursteen.

De unieke tinten en structuren van jouw natuursteen keukenblad kunnen iets verschillen van de bijzondere stenen werkbladen die je in de KeukenCoach winkel bewonderd hebt. Juist dit maakt een natuursteen aanrechtblad zo authentiek! Bij een composiet aanrechtblad kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt bij composiet precies de natuursteen kleur en het decor dat je gekozen hebt.

Granieten keukenblad en smetplint in blauwe landelijke keuken – KeukenCoach keuken Provence
Foto: Granieten keukenblad en smetplint in blauwe landelijke keuken – KeukenCoach keuken Provence

Een keuken werkblad natuursteen van graniet of marmer kan verschillende oppervlakte en rand afwerkingen krijgen. Een gepolijst graniet of granietlook composiet werkblad onderstreept het luxe karakter van je keuken. Terwijl gezoet graniet of marmerlook composiet / keramiek meer warmte brengt in het design. Op bovenstaande foto zie je de country chic landelijke keuken Provence met een graniet natuurstenen blad dat er werkelijk uit knalt.

“Een natuursteen keukenblad is een cadeau van de natuur!”

Natuursteenlook composiet blad Nebula - KeukenCoach luxe keuken Hamptons
Foto: Natuursteenlook composiet blad Nebula – KeukenCoach luxe keuken Hamptons

Een natuursteen werkblad ziet er van zichzelf al stevig uit. Door een dikkere rand krijgt het blad een stoerder uiterlijk, perfect voor in de landelijke keuken en no nonsens industriële keuken.

Duurzaam natuursteen werkblad

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers bij KeukenCoach. Een keuken werkblad natuursteen draagt daar zeker zijn steentje aan bij, doordat het blad een hele lange levensduur heeft, tijdloos en oneindig recyclebaar is en op verantwoorde wijze gefabriceerd wordt. 

Een goed duurzaam voorbeeld is het compacte Evora Compact Granite. Dit duurzame granieten keukenblad heeft minder kostbare grondstof nodig om de natuurlijke kracht én pracht van natuursteen te tonen.

In het navolgende geef je graag uitleg over de natuursteen werkblad keuken prijzen. Een natuursteen werkblad is geweldig, maar… wat zijn de natuursteen werkblad kosten?

Wit granieten werkblad, KeukenCoach landelijke keuken Provence
Foto: Wit granieten werkblad – KeukenCoach landelijke keuken Provence

Wat is de natuursteen werkblad prijs?

Om je een idee te geven van natuursteen werkblad keuken prijzen laat ik je zien hoe de prijs wordt opgebouwd van de meest verkochte soort keuken werkblad natuursteen: graniet. 

Hoe wordt de granieten keukenblad prijs opgebouwd?

  • De kleur van je granieten werkblad naar keuze zit in een bepaalde prijsgroep. Bijvoorbeeld: een licht granieten aanrechtblad is exclusief en is daarom duurder dan een donker-zwart graniet blad.
  • Afwerking van het blad (gepolijst, gezoet, gebrand of Lapato)
  • Kookplaat- en kraanuitsparing
  • Bladdikte en randafwerking (glad, gefrijnd, waterkering)
  • Onderhoud set
  • Verpakking
  • Voor eventuele uitsparing(en) voor zeeppompje, stopcontact, downdraft afzuiging worden extra kosten berekend

De kosten voor een composiet keuken werkblad met bewerkingen, schelen niet veel met een granieten keukenblad. De voorkeur voor de materiaal eigenschappen en niet de natuursteen werkblad keuken prijzen, bepalen jouw keuze voor echt graniet of een ‘verbeterde versie’ in composiet dan wel keramiek

Granieten keuken werkblad Evora Granite Dark Pearl
Foto: Granieten keuken werkblad Evora Granite Dark Pearl

Een keuken werkblad natuursteen advies op maat voor jouw unieke keuken!

Jouw natuursteen keuken werkblad is net zo uniek als je nieuwe keuken! 

Een KeukenCoach expert vertelt je vakkundig over het bijzondere materiaal voor je keuken werkblad natuursteen. Van natuursteen onderhoud, kleuren en dessins tot aan de natuursteen werkblad keuken prijzen. Ga zeker de prachtige natuursteen aanrechtbladen bekijken én aanraken in de inspirerende KeukenCoach winkel. Voel de finesse van dit brok natuur!

Maak direct een afspraak met een expert!

 

Relevante artikelen

Dit zijn de 10 keukentrends 2024!

Zin in vers van de pers inspiratie voor je (nieuwe) keuken? KeukenCoach geeft je de top 10 keukentrends 2024 die…

op 14 augustus 2023

Miele experience center: Jouw premium keukenapparatuur beleving!

Stap binnen in de premium Miele keuken beleving van het Miele experience center Vianen met voortreffelijke kookdemonstraties, workshops en de…

op 8 augustus 2023

Dit zijn de beste keukenmerken voor jouw unieke keuken!

Alleen de beste keukenmerken zijn goed genoeg voor jouw centrale hart van het huis! De topkwaliteit keukenmerken geven volledige ontwerpvrijheid…

op 5 augustus 2023

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap