Verlichting 6 minuten leestijd

Onderbouw verlichting keuken LED inspiratie voor praktisch en prachtig licht!


op 1 oktober 2021
door: KeukenCoach • gepubliceerd op 01 oktober 2021

Duurzame keuken verlichting onderbouw LED verovert de Nederlandse keukens met het perfecte licht op de juiste plaats! Onderbouw verlichting keuken LED is energiezuinig en je creëert op een eenvoudige manier de ideale belichting van je aanrechtblad tijdens het kokkerellen. Ik geef je in dit blog 11 redenen waarom onderbouw verlichting keuken LED een echte aanwinst is in je woonkeuken. Daarnaast vertel ik je over de onderbouw LED verlichting keuken dimbaar waarmee je het licht kunt aanpassen van goede werkverlichting tot intieme sfeerverlichting voor gezellige uurtjes in de avond!

Ook de verlichting krijgt bij het ontwerpen van je nieuwe keuken alle aandacht van de KeukenCoach expert! De expert stelt samen met jou een persoonlijk lichtplan op, waarvan duurzame keuken verlichting onderbouw LED deel uitmaakt. Ben je klaar in de keuken dan mag de verlichting een standje lager met onderbouw LED verlichting keuken dimbaar. Naast het variëren van de lichtsterkte, wil je misschien ook de kleurtemperatuur kunnen aanpassen? Het kan allemaal in jouw keuken, bespreek het met je betrokken expert!

Alle voordelen van keuken verlichting onderbouw LED op een rijtje gezet!

Onderbouw LED spots RVS of zwart BLS442, KeukenCoach keuken Berlijn
Foto: Onderbouw LED spots RVS of zwart – KeukenCoach keuken Berlijn

Op bovenstaande foto zie je een mooi voorbeeld hoe keuken verlichting onderbouw LED spots prachtig tot hun recht komen onder regalen. Er is keuze uit een roestvrij staal dan wel zwarte uitvoering. Kies de kleur LED spot die het best past bij de rest van je keukenindeling.

11x Waarom onderbouw verlichting keuken LED zo ideaal is in je keuken!

 • De directe LED onderbouw verlichting wordt onder de bovenkasten geplaatst en verdeelt zo het licht gelijkmatig over de drukste plek van de keuken, het aanrechtblad.
 • Onderbouw verlichting keuken LED is duurzame keukenverlichting! Duurzaamheid in de keuken heeft een grote prioriteit. Met keuken verlichting onderbouw LED bespaar je veel energie en LED heeft een lange levensduur. 
 • LED licht is helder licht waarbij je uitstekend gerechten kunt bereiden.
 • Bij onderbouw verlichting boven het werkblad sta je niet in de schaduw van jezelf.
Onderbouw LED verlichting keuken dimbaar – Lavanto LED spots
Foto: Onderbouw LED verlichting keuken dimbaar – Lavanto LED spots
 • Voor ieder moment kun je de lichtsterkte aanpassen met de onderbouw LED verlichting keuken dimbaar. Van nuttig tot gezellig licht! Wist je dat als je de onderbouw LED verlichting keuken dimbaar met 50% dimt, de lamp de helft minder elektriciteit verbruikt?
 • Een spatwaterdichte onderbouw armatuur is een aanwinst boven de spoelbak.
 • De meeste keuken verlichting onderbouw LED armaturen kun je met een schakelaar aan- en uitzetten en/of op afstand bedienen.
 • De armaturen van de keuken onderbouw verlichting zijn netjes weggewerkt en amper zichtbaar onder bovenkasten, regalen of wandplanken.
 • Zowel de onderbouw LED verlichting keuken dimbaar als niet dimbaar is verkrijgbaar in verschillende modellen, materialen, formaten en kleuren. Van losse onderbouw spots en armaturen met meerdere spots tot onderbouw lichtlijsten van wel 120cm lang. Samen met een expert bekijk je welke onderbouw verlichting keuken LED perfect past in jouw lichtplan.
Kantelbare onderbouw LED spots – KeukenCoach keukenwereld Kopenhagen
Foto: Kantelbare onderbouw LED spots – KeukenCoach keukenwereld Kopenhagen
 • Kantelbare LED spots kun je precies richten op bijvoorbeeld de spoelbak voor het wassen van de groente en op de espressomachine in je koffiecorner. Zet je mooiste vaas in de spotlights met de handige kantelbare onderbouw spot. Met onderbouw LED verlichting keuken dimbaar kun je het kantelbare licht in een open vak/nis (zie bovenstaande foto) helemaal naar je zin aanpassen. 
 • Onderbouw verlichting keuken LED spots zijn verkrijgbaar in moderne kleuren die perfect aansluiten bij de tinten van je keukenfrontjes, achterwand en aanrechtblad.
Verlicht railsysteem als LED onderbouw verlichting – Häcker keuken Merkur
Foto: Verlicht railsysteem als LED onderbouw verlichting – Häcker keuken Merkur

Deskundig keuken verlichting onderbouw LED advies van een expert én kom kijken!

Je moet in het echt ervaren wat onderbouw verlichting keuken LED doet met een keuken.

In de KeukenCoach winkel zie je goede voorbeelden van keuken verlichting onderbouw LED die de showroomkeukens prachtig laten oplichten. Om in de sfeer te komen is er natuurlijk ook gedacht aan onderbouw LED verlichting keuken dimbaar. Een KeukenCoach expert laat je, geheel vrijblijvend, alle eigentijdse vormen van duurzame keukenverlichting zien en verwerkt ze graag in de ideale keuken voor jou.

Maak direct een afspraak met een expert!

Relevante artikelen

LED verlichting keuken: duurzaam & sfeervol!

De duurzame LED verlichting keuken is de meest energiezuinige keukenlamp die bijna 100% recyclebaar is, een lange levensduur heeft en…

op 21 februari 2023

Verlichting onder keukenkastjes inspiratie voor jouw perfecte keuze!

Verlichting onder keukenkastjes gaat zoveel verder dan alleen werklicht. Je keuken komt in de avond helemaal tot leven met duurzame…

op 22 september 2021

Verlichting in de keuken

Bij het ontwerp van een keukenopstelling kun je met een goed doordacht lichtplan het gebruiksplezier vergroten. Of het gaat om…

op 31 januari 2020

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap