Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7

Vraag een adviesgesprek aan »
Kranen 10 minuten leestijd

Selsiuz kokend waterkraan met spoelbak in kleur


op 9 januari 2019
door: KeukenCoach • gepubliceerd op 05 februari 2023

Mix & match met Selsiuz, het waardevolle waterwonder in jouw keuken!

Voor iedere keuken is er de perfecte Selsiuz en spoelbak combinatie! De nieuwste Selsiuz kokend water kraan kan ook gekoeld en bruisend water geven. De state of the art Selsiuz kranen zijn reuze praktisch en verkrijgbaar in prachtige designs en eigentijdse kleuren. Ook voor je spoelbak heb je nog nooit zoveel model- en kleurkeuze gehad. Jouw ideale Selziuz kraan in dezelfde kleur als de spoelbak is de stijlvolle eyecatcher in je keuken!

Is Selsiuz de fijnste kraan voor jouw keuken? Wil je meer weten over een Selsiuz kokend water kraan die naast kokend water, ook gekoeld en bruisend water kan tappen? Maak een afspraak met een KeukenCoach expert voor een eerlijk en deskundig advies!

Selsiuz XL Copper & Copper spoelbak + Selsiuz kokend water kraan Gun Metal & zwarte spoelbak – KeukenCoach keuken Amsterdam + Hamptons
Foto: Selsiuz XL Copper & Copper spoelbak + Selsiuz kokend water kraan Gun Metal & zwarte spoelbak – KeukenCoach keuken Amsterdam + Hamptons

Welke Selsiuz past bij jou en jouw keuken uitstraling?

Selsiuz kokend water kraan

De Selsiuz kokend-water-kraan schittert op je aanrechtblad als echte 3-in-1-kraan voor warm, koud, en kokend water. Een verse kop thee zetten, een kom noedels maken of een broodplank afspoelen ging nog nooit zo snel!

De Selsiuz kranen zijn verkrijgbaar in 3 modellen: van een mooi rond exemplaar en een robuust haaks model tot de stoere Selsiuz XL. De industriële kraan Selsiuz XL is geïnspireerd op de horecakeuken met de uittrekbare spoeldouche voor warm en koud water en de lage uitloop voor kokend water. Deze Selziuz kraan staat zijn mannetje! Spoel gemakkelijk borden af en maak je spoelbak snel schoon.

Veilige kokend-water-kraan

De Selsiuz is een veilige kokend-water-kraan en een aanwinst in een kindvriendelijke keuken. Door de druk-draai-knop, de Safe Touch kraanuitloop en de rustige waterstraal is de Selsiuz kokend water kraan uitstekend beveiligd.

Selsiuz eigentijdse kleuren

Naast 3 modellen, zijn er ook 6 kleuren Selsiuz kranen waaruit je kunt kiezen: Steel Inox (RVS), Steel Copper (koper), Steel Gold (goud) en Steel Gun Metal. Ook Zwart en Chrome, die niet in de Selsiuz XL uitvoering verkrijgbaar zijn.

Selsiuz Push 3-in-1 kraan Inox rond, Selsiuz Cool 4-in-1- kraan Gun Metal haaks & Selsiuz Unlimited 5-in-1 kraan Gold rond
Foto: Selsiuz Push 3-in-1 kraan Inox rond, Selsiuz Cool 4-in-1- kraan Gun Metal haaks & Selsiuz Unlimited 5-in-1 kraan Gold rond

Innovative Selsiuz kranen Push, Cool & Unlimited

Op-en-top design en innovatieve techniek: de Selsiuz kranen met het elektronische bedieningspaneel op het aanrechtblad zijn reuze praktisch en een lust om te zien. Warm, koud en kokend water, zelfs gekoeld en gekoeld bruisend water, je kunt het tappen met de Selsiuz Push, Selsiuz Cool of Selsiuz Unlimited kraan. Met de Selsiuz app kun je zien hoeveel waterflessen je bespaart, hoe lang je filter al meegaat, je kunt de watertemperatuur instellen en nog veel meer.

Selsiuz Push

Selsiuz Push is de strakke Selsiuz kokend-water-kraan waarmee je naast koud en warm water, direct kokend water tapt.

De Selsiuz 3 in 1 kraan geeft kokend water met één druk op de rode elektronische bedieningsknop op je aanrechtblad. Het warm en koud water bedien met je met de hendel aan de rechterkant. De Push Selsiuz kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren Inox, Copper, Gold en Gun Metal. Voor de kraanuitloop heb je keuze uit stijlvol rond en robuust haaks.

Selsiuz Cool

Van hot naar cool! Uit de Selsiuz Cool komt naast natuurlijk warm en koud water, ook gekoeld en bruisend water.

Met de Selsiuz 4 in 1 kraan maak je in no time een verfrissend watertje met bubbels voor je gasten en jezelf. Op het elektronische bedieningspaneel van deze Selsiuz kranen zitten 2 knoppen. Met de blauwe knop tap je direct gekoeld water en met de groene gekoeld bruisend water. Ook bij de Selsiuz Cool zijn er 2 modellen om uit te kiezen: stoer haaks en elegant rond. De 4 kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Inox geven je alle keuzevrijheid.

Selsiuz Unlimited Gun Metal Rond met 1,5 spoelbak Gun Metal, Selsiuz 5-in-1 kraan
Foto: Selsiuz Unlimited Gun Metal Rond met 1,5 spoelbak Gun Metal – Selsiuz 5-in-1 kraan

Selsiuz Unlimited

De Selsiuz Unlimited is de meest veelzijdige kraan in de keuken! De Unlimited is de Selsiuz kokend-water-kraan, met naast warm en koud water ook gekoeld én bruisend water!

Op het elektronische bedieningspaneel van de Selsiuz 5 in 1 kraan Unlimited bevinden zich 3 knoppen. De meest linkse blauwe knop is voor koel water, in het midden de groene knop voor gekoeld bruisend water en de rode knop bij de Selziuz kraan geeft kokend water. Natuurlijk is er bij de Selsiuz Unlimited keuze uit de 4 eigentijdse kleuren Inox, Copper, Gold en Gun Metal. De halsuitloop kan een ronde dan wel een haakse vorm hebben.

Selsiuz by Gessi design kokend-water-kraan Inox rond & Inox spoelbak, Gessi 3-in-1 kraan, KeukenCoach keuken Tokyo
Foto: Selsiuz by Gessi design kokend-water-kraan Inox rond & Inox spoelbak, Gessi 3-in-1 kraan – KeukenCoach keuken Tokyo

Selsiuz kranen by Gessi Design

De Selsiuz Gessi kranen hebben een strakke metalen voet met grafisch patroon en een ronde hals.

Selsiuz heeft in de Gessi collectie een veilige 3-in-1 kraan met elektronische bediening voor kokend water en een 5-in-1 kraan waarmee je met een druk op 1 van de 3 knoppen kokend, gekoeld of bruisend water tapt. De Selsiuz by Gessi kranen zijn verkrijgbaar in de kleuren: Inox, Copper, Gold en Gun Metal.

Selsiuz Cone Counter 5-in-1 kraan Copper, design by Osiris met zeeppomp Copper & Lanesto spoelbak Copper
Foto: Selsiuz Cone Counter 5-in-1 kraan Copper, design by Osiris met zeeppomp Copper & Lanesto spoelbak Copper

Selsiuz Cone Counter kranen

De Selsiuz Cone Counter is een bijzonder mooi, door Osiris Hertman, vormgegeven keukenkraan.

Osiris Cone Counter is op-en-top Selsiuz kranen design! Verkrijgbaar als ‘gewone’ mengkraan voor warm en koud water, elektronische Selsiuz kokend water kraan de 3-in-1 kraan voor warm, koud en kokend water en elektronische 5–in-1 kraan warm, koud, kokend, gekoeld en bruisend water. Ook de Selziuz kraan Cone Counter is verkrijgbaar in de kleuren: Inox, Copper, Gold en Gun Metal.

Lanesto spoelbak Urban Copper, Gold en Gun Metal
Foto: Lanesto spoelbak Urban Copper, Gold en Gun Metal

Lanesto spoelbakken kleuren en accessoires

De Lanesto spoelbak Urban is verkrijgbaar in de 3 kleuren Copper, Gold en Gun Metal. In alle kleuren heb je ook keuze uit 3 maten: vierkante spoelbak, rechthoekige spoelbak en 1,5 spoelbak.  De strakke Urban spoelbak past perfect bij de Selsiuz kokend water kraan of Lanesto kranen in dezelfde kleurstellingen.

Je kunt de matching colours verder doorvoeren met een bijpassend zeeppompje, inzetbakje, bodemrekje en vaatdoekhouder. De spoelbakken kunnen zowel als vlakinbouw of onderbouw gemonteerd worden.

Gekleurd RVS voor kranen en spoelbakken

De metaalglans kleur van de Selsiuz kranen en de Lanesto spoelbakken wordt verkregen met een techniek genaamd ‘Physical Vapour Deposition’ (PVD).

De kleur ontstaat doordat moleculen uit een gas of damp zich hechten aan het RVS. Het grote voordeel van deze kleurtechniek is dat de RVS metaal uitstraling behouden blijft en er geen stukjes lak van de kraan of spoelbak kunnen afspringen bij beschadiging. Uit eigen ervaring valt mij op dat ook vette vingers minder zichtbaar zijn op door PVD gekleurd RVS materiaal.

Selsiuz kokend water kraan – Quooker kraan
Foto: Selsiuz kokend water kraan – Quooker kraan

Selsiuz vs Quooker

Selsiuz en Quooker verschillen in de bediening van de kraan.

Bij Selsiuz zit de kokend water ‘druk-draaiknop’ of de elektronische knop aan de linkerkant van de kraan. De kant vanwaar je gewend bent warm water te tappen. De Quooker heeft aan de voet van de kraanhals een dubbele ‘druk en draai’ bediening voor de kokend water functie die oplicht bij aanraking. Iets wat oefening vergt. Voor Selsiuz kranen Push, Cool en Unlimited met elektronische bediening zijn meerdere gaten in het aanrechtblad nodig. Bij de Quooker Fusion & Flex regel je alles met 1 kraan en is er slechts 1 kraangat nodig.

Zowel Selsiuz als Quooker zijn kindveilig, energie- en waterbesparend en hebben energielabel A.  De standby functie van de boilers verbruiken zeer weinig energie. Iedere Selsiuz kraan heeft een 5 liter boiler. Bij Quooker heb je keuze uit 3 boilers van 3 of 7 liter met ieder z’n eigen functionaliteit.

Selsiuz kokend water kraan Inox Round & Inox spoelbak, KeukenCoach keuken Hamptons
Foto: Selsiuz kokend water kraan Inox Round & Inox spoelbak – KeukenCoach keuken Hamptons

Welke Selsiuz en spoelbak geven jouw bijzondere keuken kleur?

Zoveel prachtige Selsiuz kranen modellen en kleuren om uit te kiezen…. Een KeukenCoach expert helpt je graag bij de perfecte match van de ideale Selsiuz kokend water kraan met bijpassende gekleurde spoelbak in jouw persoonlijk samengestelde keuken.

Ik zou zeker in de KeukenCoach winkel alle Selsiuz modellen, kleuren en boilers van dichtbij gaan bekijken. Welke kraan en spoelbak past bij jouw gebruik en de uitstraling van je keuken? Maak een afspraak met een expert voor een betrouwbaar advies!

 

 

Relevante artikelen

Prachtige spoelbakken, welke spoelbak past er in jouw keuken?

Van standaard wasbak tot sieraad in je keuken; de spoelbak is vandaag de dag een bijzonder fraaie accessoire in het…

op 9 april 2021

Trots op Quooker

Quooker kraan, dé waterexpert in iedere keuken! De Quooker kraan gaat verder dan koud, warm en 108°C kokend water in…

op 9 januari 2019

Een keukenkraan kiezen

De keukenkraan anno nu is een prachtig stuk design en techniek op je aanrechtblad! Deze praktische keukenkraan maakt het koken,…

op 9 januari 2019

Advies

Jouw thuissituatie is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk om je écht te leren kennen en advies op maat te geven.

Ontwerp

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over jouw droomkeuken. Wij laten al jouw wensen samenkomen in het perfecte ontwerp.

Montage

De montage van een keuken is het laatste waar jij je zorgen om wilt maken. Onze monteurs nemen dit volledig uit handen.

Service

In onze service gaan wij net een stapje verder. Van het eerste gesprek tot na de oplevering, we zijn er voor je als je ons nodig hebt.

Iedere stap vakmanschap